Bu akşam oynanacak Letonya maçıyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Letonya maçı için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na yüzde 15 oranında seyirci alınacağını duyurmuştu. TFF'den gelen yeni bir yazıya göre bu k

Medyada yer alan iddialara göre Acun Ilıcalı, bir kez daha kulüp satın alacak Medyada yer alan iddialara göre Acun Ilıcalı, bir kez daha kulüp satın alacak
Bu akşam oynanacak Letonya maçıyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Letonya maçı için Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na yüzde 15 oranında seyirci alınacağını duyurmuştu. TFF'den gelen yeni bir yazıya göre bu kararda değişikliğe gidildiği duyuruldu. Bu akşam 21.45'te başlayacak Türkiye-Letonya maçına seyirci alınmayacağı bildirildi. Koronavirüs salgının seyriyle ilgili yeniden bir değerlendirme yapıldığı kaydedildi. Bu dönemde ek tedbirlerin alınması gerekirken seyircili maç oynamanın doğru bir adım olmayacağı belirtilen açıklamada, seyircili maçların ciddi bir sağlık riski oluşturacağının belirlendiği aktarıldı. Bu konuda TFF Sağlık Kurulunun görüşlerinin dikkate alındığını bildirildi.


11 bin 500 seyirci alınacağı duyurulmuştu


TFF Başkanı Özdemir, önceki gün Letonya maçına stadın kapasitesinin yüzde 15'i oranında seyirci alınmasına karar verildiğini kaydetmişti. Seyircili maçlar için bu maçı bir hazırlık dönemi olarak kullanmak istediklerini söyleyen Özdemir, bu maça 11 bin 500 seyirci alınacağını duyurmuştu. 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finalini seyircili oynamak istediklerini kaydeden Özdemir, seyircili maç kararının şimdilik yalnızca milli maçlar için alındığını belirtmişti.


Millilerin Letonya'ya karşı tek galibiyeti 1924'te!


2022 Düya Kupası Elemeleri G Grubu'nda ay-yıldızlılar bu akşam saat 21.45'te Letonya ile karşılaşacak. Mücadele TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Grubun ilk maçında Hollanda'yı 4-2, Norveç'i ise 3-0 mağlup eden Milli Takım, üçüncü maçını da kazanarak grupta üçte üç yapmak istiyor. Rakip Letonya ise ilk maçta Karadağ'a 2-1 ve ikinci maçta da Hollanda'ya 2-0 yenildi. Grupta ilk puanını almak isteyen Letonya, Türkiye karşısında kapanarak konrta ataklarla gol bulmaya çalışacak. A Milli Takım, Letonya ile oynadığı 6 maçın 1'ini kazandı, 1'inde yenildi ve 4'ünde berabere kaldı. Ay-yıldızlılar, Letonya'ya karşı tek galibiyetini 1924 yılında 3-1'lik skorla aldı.