18 Kasım Zuhal Topal’la Sofrada Ezgi yarışmadan çekiliyor mu? Diskalifiye mi olacak her yerde aranmaya başladı. Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 18 Kasım Çarşamba bugün 478.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
18 Kasım Zuhal Topal’la Sofrada Ezgi yarışmadan çekiliyor mu? Diskalifiye mi olacak her yerde aranmaya başladı. Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Zuhal Topal’la Sofrada yarışması 18 Kasım Çarşamba bugün 478. bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Ezgi ve kayınvalidesi Filiz Hanım'ın yemeklerini sunduğu akşamda tansiyon bir hayli yükseldi. Kayınvalidelerin eleştirilerine dayanamayan Ezgi, tepki gösterince ortalık karıştı.

Kayınvalideler de eleştirilerin dozunu arttırınca Ezgi, gözyaşlarına boğuldu. Ardından yarışmadan çekilmek istediğini söyleyen Ezgi, servisini bile yapmak istemedi. Duruma müdahale eden Zuhal Topal ise Ezgi'yi geri gelmesi için ikna etti. Ancak sonrasında Ezgi'nin yüksek tepkileri ve kayınvalidesinin de hiç konuşmaması akıllara Ezgi yarışmadan çekiliyor mu? Diskalifiye mi olacak sorularını getirdi.

18 Kasım Zuhal Topal’la Sofrada Ezgi diskalifiye mi olacak

Fox ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında gelin Ezgi'nin kayınvalidelere verdiği sert cevaplar ve yemeklerin olmaması gerginliğin daha da artmasına sebep oldu. Hatta bir ara pes eden Ezgi yarışmadan ayrılmak bile istedi. Ancak sonrasında yemeklerinin tamamını servis eden Ezgi, puanlama sırasında da yüksek tepkiler verdi. Peki Zuhal Topal’la Sofrada 18 Kasım Ezgi diskalifiye mi olacak

Konuyla ilgili henüz bir şey söylemek mümkün değil ancak ikilinin haftanın sonunu getirmek istememesi muhtemel görünüyor. Filiz Hanım ve Ezgi kararlarını değiştirebilir.