25 Eylül Reyting sonuçları. 25 Eylül 2020 cuma günü ratingleri kim kazandı? En çok merak edilen reyting sonuçları cuma günü oluyor.

25 Eylül Reyting sonuçları. 25 Eylül 2020 cuma günü ratingleri kim kazandı? En çok merak edilen reyting sonuçları cuma günü oluyor. Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Babil, Hercai ve Bay Yanlış gibi rekor kıran dizilerin yer aldığı ve 3 dizi için final muhabbeti döndüğü 25 Eylül cuma günü ratingleri kim kazandı?



25 Eylül Reyting Sonuçları!



25 Eylül 2020 cuma günü reyting sonuçları kim kazandı? Yayınlandığı her bölüm rekorlar kıran TV8 ekranların sevilen dizisi Kırmızı Oda, FOX TV ekranlarında can çekişen işi Bay Yanlış, Star TV ekranlarında bitmesi an meselesi Babil, ATV ekranlarında Hercai ve Kanal D ekranlarında 15. yıldır ekranlara gelen Arka Sokaklar arasında rekor kıran rating yarışında kazanan kim oldu. Cuma günü en çok izlenen dizi hangisi?

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?


Cuma gününün galibi Kırmızı Oda!



Cuma günleri en çok izlenen dizi yine Kırmızı Oda oluyor. Her hafta rekorlar kıran Kırmızı Oda yeni bölümü de rekor kırmaya yetti. Kırmızı Oda yeni bölümü ekrana kitlemeyi başarırken Kırmızı Oda reytingleri TV8'e Survivor bile olsa kesin olarka yayınlanmaya devam edecek yorumları yaptırdı.



Hercai yükselişti!



ATV ekranlarında geçtiğimiz hafta büyük düşüş yaşayan Hercai az da olsa bu hafta yükseldi. Hercai dizisi reytingleri kanalı biraz da olsa mutlu etti. AB'de problemi olmayan dizinin Total'de yükselmesi biraz olsun kanalın yüzünü güldürdü.



Babil ve Bay Yanlış yolun sonunda!



25 Eylül 2020 cuma günü reyting sonuçlarında yine Babil ve Bay Yanlış oldukça az izlendi. Babil için final kesin olurken Bay Yanlış direnişini sürdürüyor. Bay Yanlış reytignleri yine beklenenin altında kaldı.



Arka sokaklar yüz güldürdü!



25 Eylül cuma günü reyting sonuçları Arka sokaklar 15 yıl olduğu gibi yine kanalı mutlu eden sonuçlar almayı başardı.