26 Eylül reyting sonuçları. 26 Eylül 2020 cumartesi günü reytingleri kim kazandı? ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, Star TV ekranlarında yayınlanan İyi Günde Kötü Günde, TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, Show TV ekranlarında yay

26 Eylül reyting sonuçları. 26 Eylül 2020 cumartesi günü reytingleri kim kazandı? ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, Star TV ekranlarında yayınlanan İyi Günde Kötü Günde, TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef, Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı ve FOX TV ekranlarında yayınlanan Zümrüdüanka dizisi mi izlendi?

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


26 Eylül 2020 cumartesi reyting sonuçları kim kazandı?



TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef reytinglerde durmuyor. 26 Eylül cumartesi günü MasterChef yine en çok izlenen program olmayı başardı. Programın bu başarısı sürerse O Ses Türkiye ve Survivor programlarından bile vazgeçilebilir. MasterChef hem Survivor'da hem O Ses Türkiye'den daha çok izleniyor!



İyi Günde kötü Günde iyi gidiyor!



En çok merak edilen cumartesi dizisi İyi Günde Kötü Günde dizisi ilk gelen bilgilere göre reytinglerde mutlu edecek. Senaryosu gün geçtikçe güzelleşen İyi Günde Kötü Günde dizi reytingleri diziyi devam ettirebilecek cinsten!



Kuzey Yıldızı yükselişe geçti!



Geçtiğimiz hafta yüksek izlenme alamayan Kuzey Yıldızı, yükselişe geçti. Kuzey Yıldızı İlk Aşk geçtiğimiz sezon olduğu gibi yüksek izlenmeleri almaya devam edecek gibi duruyor. 26 Eylül reytinglerinde yine ses getirecek gibi duruyor.



26 Eylül 2020 Reyting Sonuçları!



26 Eylül 2020 reyting sonuçları sıralı tam listesi 27 Eylül pazar sabah 10:00'da ilan365.net'de olacak.