28 Eylül Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Yeni sezonun başlamasıyla diziler de ekranlara geri döndü.

28 Eylül Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Yeni sezonun başlamasıyla diziler de ekranlara geri döndü. Böylelikle pazartesi akşamı Show TV'de Çukur, Star TV'de Sefirin Kızı, Fox TV'de Yasak Elma, TV8'de MasterChef ve TRT1'de Uyanış Büyük Selçuklu dizileri yayınlanıyor. Peki zirvenin sahibi kim oldu? 28 Eylül hangi dizi daha çok izlendi? 28 Eylül 2020 Pazartesi Reyting Sonuçları nasıl



28 Eylül Pazartesi reytingler geldi mi?



Ekranlarda reyting savaşında kim kazandı?  28 Eylül Pazartesi reyting sonuçları kazanan kim oldu? Ekranlarda yeni yayın tarihiyle birlikte muhteşem bir pazartesi akşamı yaşandı. Peki reytinglerde kimin yüzü güldü? Show TV'de Çukur, Star TV'de Sefirin Kızı, Fox TV'de Yasak Elma, TV8'de MasterChef ve TRT1'de Uyanış Büyük Selçuklu'nun reytingleri nasıl? Zirvenin sahibi yine Show'da yayınlanan Çukur mu olacak? Sefirin Kızı ne kadar izlendi? Fox ekranlarında Yasak Elma ve TV8 ekranlarındaki MasterChef yapımlarından kimin yüzü güldü? Öte yeni başlayan Uyanış Büyük Selçuklu  başarılı olabildi mi?



28 Eylül 2020 Pazartesi Reytingleri nasıl? Tahmini!



Reyting listesinde son iki haftadır zirveyi kimseye bırakmayan Çukur dizisi tahminlerimize göre, rakipleri artsa da başarısını sürdürmeye devam edecek. Sefirin Kızı ve yıllarıdr ekranlarda olan Yasak Elma da izleyici kitlesini koruyacaktır. Öte yandan yeni başlayan tarihi dizi Uyanış Büyük Selçuklu da reyting listesinde üst sıralarda yer alacaktır. Ancak yeni dizi beklenenden iyi reytingler alırsa Sefirin Kızı ve Yasak Elma için işler zorlaşabilir.



28 Eylül 2020 Pazartesi yeni başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi TRT1'in beklediği başarıyı yakalarsa pazartesi akşamının kaderi değişecektir. Son birkaç sezondur zirvenin genelde sahibi olan Çukur böylelikle ikinciliğe düşebilir, senaryo itibariyle izleyicinin sıkılmaya başladığı Yasak Elma ekranlara veda edebilir.



Esra Erol'da için sıkıntı büyük!



Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Esra Erol'da adlı başarılı gündüz kuşağı programında işlenen yasak ilişki konusu nedeniyle RTÜK devreye girdi. Çocuğunun evli olduğu adamdan değil de komşusundan çıkmasına sevinen kadın sosyal medyada gündem olurkeni binlerce izleyici Esra Erol'un programını RTÜK'e şikayet etti.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı


Gelen tepkiler sonrası RTÜK, bu konuyu inceleyeceğini açıkladı. Yani reytinglerde bir hayli başarılı olan Esra Erol ve ekibi için zor günler kapıda olabilir.