29 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem Tat  kaç puan aldı? 442. bölümde neler oldu? Kayınvalideler nasıl yorumlar yaptı? her yerde aranıyor.

29 Eylül Zuhal Topal'la Sofrada Çiğdem Tat  kaç puan aldı? 442. bölümde neler oldu? Kayınvalideler nasıl yorumlar yaptı? her yerde aranıyor. Her hafta beş gelin ve kayınvalidenin kıyasıya rekabet ettiği Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında haftanın ikinci gününde Çiğdem Tat ve kayınvalidesi Elif Tat rakiplerini ağırlayacak. Gelinine hiç güvenmeyen Elif Hanım'ın rakipleriyle başa çıkacağı 442. bölümde tansiyon bir hayli yükselecek. Peki Zuhal Topal'la Sofrada son bölümde Çiğdem ne yemekler yaptı? Kaç puan aldı? İşte detaylar...



Çiğdem Tat, 35 yaşında. 7 yıllık evli ve bir çocuğu olan Çiğdem, yeni tarfiler araştırmayı seviyor. Eli biraz yavaş olan gelinimiz, yarışmaya katılmayı kendisi istemiş. Ayrıca Çiğdem mutfağa yeni yeni girdiğini söyledi.



Kayınvalidesi Elif Tat ise aslen Kahramanmaraşlı. Gelinin yemeklerini kendisi yapıyor ve torunlarını büyütüyor. Sert mizaçlı olan Elif Hanım acılı yemekleri çok seviyor. Gelini Çiğdem'e pek de güvenmeyen Elif Hanım "Nasıl yapacak bilmiyorum. Eli yavaş ve tembel" sözleriyle dikkat çekecek. 



Zuhal Topal'la Sofrada 29 Eylül Çiğdem Tat'ın menüsünde neler var?



Bu sorunun cevabını henüz bilmiyoruz ama tanıtımdan anladığımız kadarıyla menüde bulgur pilavı var. Hatta rengi beyaz olan bulgur pilavı Zuhal Topal tarafından da eleştirilecek. 





Öte yandan Çiğdem'in yemekleri bir hayli eleştirilecek. Ancak Çiğdem, yemeklerini savunmaktan ve kayınvalidelere cevap vermekten geri kalmayacak. Servis konusunda yavaş olduğu söylenen gelini, Elif Hanım yani kayınvalidesi uyarmaya gelecek.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?


Ayrıca dün tüm kayınvalidelerin 5 puan verdiği Zuhal Topal'la Sofrada da bugünkü puanlar nasıl olacak merak ediliyor.  Ancak 442. bölüm yarışmacısı Çiğdem Tat'ın puanları hala belli olmadı.