7 Ekim çarşamba günü reytingleri ortalığı karıştıracak.

7 Ekim çarşamba günü reytingleri ortalığı karıştıracak. 7 Ekim 2020 çarşamba günü reyting sonucları kim kazandı? Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Sen Çal Kapımı ilk büyük sınavına çıktı. Sel Çal Kapımı dizisine ilk bölümüyle ekranlara gelen Sadakatsiz ve yeni sezona merhaba diyen Kuruluş Osman dizisi nasıl etkileyecek merakla bekleniyor. İşte 7 Ekim 2020 çarşamba günü reyting sonuçları.



7 Ekim 2020 Çarşamba reytingler!



Çarşamba günleri ekranda reyting savaşı başlıyor. Her hafta en yakın takipçilerine fark atan Sen Çal Kapımı reytinglerde düşecek mi artacak mı merak edilen gün. Yıllardır çarşamba günleri kapatan Kuruluş Osman dizisi yeni sezona merhaba dedi. Kuruluş Osman karşısında kein olarak reyting kaybetmesi mümkün olna Sen Çal Kapımı dizisine Sadakatsiz dizisi de eklendi. Sadakatsiz reytinglerde neredeyse akşama kadar gündemden düşmedi. Sadakatsiz dizisi MasterChef reytingleri ve Sel Çal Kapımı reytingleri başka alabilecek yeri yok. Hal böyle olunca Sen Çal Kapımı reytingleri düşecek gibi bir izlenim var.



Sadakatsiz zirveye oynar!



Sadakatsiz dizisi saatlerce sosyal medyanın dilinde. Özellikle Eşyan karakteriyle Ezel'e yaptığı bile saaatlerdir konuşulan Cansu Dere sosyal medyada bir dakika olsun düşmedi. 7 Ekim 2020 Çarşamba reytingleri zirveyi Sadakatsiz dizisi alabilir gibi görünüyor.



Kuruluş Osman bildiğiniz gibi!



7 Ekim 2020 Çarşamba günü reytinglerinde Kuruluş Osman bildiğiniz gibi. 4 sezon Diriliş Ertuğrul, hemen ardından 2. sezonuyla Kuruluş Osman reytingleri oldukça yüksek gelebilir. Kuruluş Osman reyting sonuçları 1. yada 2. olması bekleniyor.



Sen Çal Kapımı dizinini işi zor!



7 Ekim Çarşamba günü reytingleri merakla beklenen tek yapım Sen Çal Kapımı dizisi oluyor. Hande Erçel ve Kerem Bursin'le muhteşem bir uyum yakalayan ve çok sevilen dizi büyük rakipleri karşısında ne yapacak merak ediliyor. 7 Ekim Sen Çal Kapımı dizisi reytingleri düşerse final kararı gelebilir. Ancak Sen Çal Kapımı dizisi reytingler yükselmesin diye internetten izleyenleri bile televizyona davet etti. Bu sebeple Türkiye'de en çok merak edilen reyting sonucu 7 Ekim çarşamba günü olacak.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!


Ayrıca 7 Ekim 2020 Çarşamba günü Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi yapımlarda yüksek izlenme alırsa tüm dizilerin işi zora girecek.