9 Ekim reyting sonuçları.

9 Ekim reyting sonuçları. 9 Ekim 2020 cuma günü reytingleri kim kazandı? Yayınlandığı cuma akşamları ekranda fırtınalar estiren ve bir çok diziyi riske sokan Kırmızı Oda günü yine zirvede tamamladı. ona en yakın izlenen dizi Ramo olurken, Arka Sokaklar yine izlendi. Çocukluk, Babil ve Hercai için final zamanı geldi.



9 Ekim Reyting sonuçları kim kazandı?



9 Ekim 2020 cuma günü reytingleri merakla bekleniyor. Her hafta olduğu gibi cuma günü yine bir çok proje yer alıyor. 9 Ekim Cuma günü reytingleri için TV8 ekranlarında Kırmızı Oda, FOX TV ekranlarında Çocukluk, Star TV ekranlarında Babil, Show TV ekranlarında Ramo, ATV ekranlarında Hercai ve Kanal D ekranlarında Arka sokaklar dizisi yarıştı. Peki 9 Ekim 2020 cuma günü reytingleri kim kazandı? 9 Ekim 2020 reyting sonuçları sizlerle.



Kırmızı Oda Reytingleri zirvede!



9 Ekim Cuma günü reyting sonuçları zirvesinde Kırmızı Oda bulunuyor. Kırmızı Oda yine cuma gününün en çok izlenen dizisi oldu. Alya ve Osman hikayeesiyle rekorlar kıran Kırmızı Oda cuma günü reytinglerini kimseye kaptıramayacak gibi görünüyor.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?


Çocukluk tuttu mu izlendi mi? 



9 Ekim 2020 cuma günü reyting sonuçları en çok merak edilen yeni dizi Çocukluk oldu. Özellikle Bay Yanlış kadar reyting aldı mı almadı sorusu merak ediliyor. Çocukluk dizisi ilk bölüm reytingleri nasıl merak edildi. Bay Yanlış'tan daha az izlenirse Bay Yanlış hayranları haklı olacak.



Hercai ve Babil final yapıyor



Cuma günü Hercai ve Babil dizisi bekleneni bir türlü veremeyen. Özellikle 2 sezondur zirvede olan Hercai dizisi öyle böyle erimedi. Hercai dizisi Çocukluk dizisine de reyting kaptırdı. Haftalardır iyi gitmeyen Babil dizisi de Hercai dizisi de final yaparak yayından kaldırılıyor.



Ramo ve arka Sokaklar 2.'lik yarışı!



9 Ekim 2020 cuma günü reyting sonuçlarında Ramo ve Arka sokaklar 2.'lik için yarışıyor. Kırmızı Oda'yı geçme ihtimali olmayan iki dizi ikinci olmak için kıyasaya yarışacak.