TV8'in, Exxen ve daha bir çok şeyin sahibi Acun Ilıcalı'ya şok! Exxen'e ağırlık veren Acun Ilıca'ya Survivor darbesi! Bugüne kadar reyting rekorları kıran Survivor Türkiye 2021 yarışması en kötü dönemini yaşıyor. Survivor Türkiye 2021 yarışması reytingle

"Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma! "Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma!
TV8'in, Exxen ve daha bir çok şeyin sahibi Acun Ilıcalı'ya şok! Exxen'e ağırlık veren Acun Ilıca'ya Survivor darbesi! Bugüne kadar reyting rekorları kıran Survivor Türkiye 2021 yarışması en kötü dönemini yaşıyor. Survivor Türkiye 2021 yarışması reytinglerde ilk 10'a giremedi! Survivor reytinglerde kaçıncı?

Survivor Türkiye 2021 yarışması ne reytinglerde ne sosyal medyada ne manşetlerde yer almayı başardı. Acun Ilıcalı istenileni veremeyen Survivor 2021 yarışmasında kavga sahnelerine geçiş yaptı ancak onlar da kurtaramadı. Survivor Türkiye 2021 yarışması final mi yapacak?

Yıllardır reytinglerde zirvede yer alan Survivor Türkiye yarışması bu sene dibi gördü. Exxen'e yatırım yapan Acun Ilıcalı, izleyicilerin son Masterchef Türkiye yarışmasında yaşananlar nedeniyle TV8'deki boykot kararını pek önemsememişti. Ancak bu karar reytinglere yansımış görünüyor.

Survivor Türkiye 2021 yarışmacıları da pek baskın tipler olarak görülmeyince yarışma reytinglerde dibi gördü. Acun Ilıcalı'nın yarışmaya bolca kavga etmesi de reytinglere kar etmedi. Yarışma reytinglerde ilk 10'u göremedi.

SURVİVOR NEDEN DÜŞÜŞ YAŞADI?

Survivor Türkiye 2021 yarışması ne Total'de ne AB'de reytinglerde ilk 10'u göremedi. Seyirciler bu sene televizyon dizileri izlemeyi Survivor izlemeye tercih etti. Survivor'ın bu seneki başarısızlığının nedenleri olarak öncelikle Masterchef Yarışması'nda Uğur'un diskalifiye ediliş biçimine tepkiler yer aldı. İkinci olarak ise Survivor 2021 yarışmacılarının bu sene beğenilmemesi oldu. Üçüncü olarak ise Acun Ilıcalı'nın son zamanlarda ki röportajlarında zenginliğine dair söylemlerinin antipatik bulunması yer aldı. Son olarak da Acun Ilılcalı'nın programlarına katılan ünlü isimlerin samimiyetsiz bulunması olarak görüldü. En son Yılbaşı özel programında milyonlar kazanan ünlülerin birbirlerini övmesi TV8 izleyici kitlesi tarafından dahi antipatik olarak görülmüştü.

Dün akşam ise yine zirvede Masumlar Apartmanı yer aldı. Masumlar Apartmanı'nı EDHO izlerken, Baraj ve Hekimoğlu dizileri de kendi kitlesini korudu.