Acun Ilıcalı, bir çok projeyle açacağı Exxen programın ilk detayları belli oldu. Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki beraber yapacakları programın detayları belli oldu.

Acun Ilıcalı, bir çok projeyle açacağı Exxen programın ilk detayları belli oldu. Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki beraber yapacakları programın detayları belli oldu. İşte Exxen'in ilk gelen programı.



Exxen'de yok yok!

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


Acun ılıcalı Netflix'e rakip olarak çıkartacağı Dijital platform programları belli oluyor. Reynmen, Cem Yılmaz, İbrahim Büyükak, Beyazıt Öztürk gibi isimlerle program yapmaya hazırlanan Ilıcalı, ilk formatı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı Survivor Şampiyonu Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'ye program yaptıracak. İşte Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki'nin programından detaylar.



Netflix alternatif olarak kabul edilen Exxen sitesinde, Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilkinin yapacağı programın detayları belli oldu. 2021 Ocak ayında başlayacak Exxen.com açılışı diziyle başlıyor.



Cemal Can Canseven ve Aleyna Tilki dizi oyuncusu oluyor!



Acun Ilıcalı, Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven'i müzikal gençlik dizisinde oynayacak. Hem Aleyna Tilki, hem Cemal Can Canseven ilk defa dizi oyuncusu olacak. Çok özel bir dizi olarak gençleri platforma toplamaya başlayacak Ilıcalı Exxen ücreti üzerine çalışıyor!



15 TL düşünülüyor!



Acun Ilıcalı, Exxen formatı Netflix'ten de ucuz olacak. İlk etapta Exxen için 1 ay ücretsiz izleme sonrası 15 TL gibi bir ücret alacak. Cem Yılmaz, Reynmen çok özel projelere imza atacağı Exxen'de İbrahim Büyükak ve Beyazıt Öztürk Talk-Show programı yapacak.