Acun Ilıcalı Exxen'den sonra şimdide MasterChef restoranı açıyor! Dijital dizi ve film izleme platformu Exxen'i açarak Netflix'e rakip olan Acun'un yeni projeside belli oldu. Acun Ilıcalı reyting rekorları kırdığı MasterChef programının restoranını açı



Acun Ilıcalı Exxen'den sonra şimdide MasterChef restoranı açıyor! Dijital dizi ve film izleme platformu Exxen'i açarak Netflix'e rakip olan Acun'un yeni projeside belli oldu. Acun Ilıcalı reyting rekorları kırdığı MasterChef programının restoranını açıyor. Masterchef jürileri Somer Şef, Danilo Zanna ve Mehmet Şef iddiaları doğruladı!

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın TV8'de reyting rekorları kıran yarışma programı MasterChef Türkiye programı restoran olacak. Acun'un yeni projesi ortaya çıktı.

Masterchef jürilerinin katıldığı bir programda Jüri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'na "Acun Ilıcalı MasterChef restoranı açacakmış" sorusu soruldu. Jürilerin verdiği yanıt iddiayı doğruladı. Jürilerden Danilo Zanna'nın "Bana sorarsan ihtiyaç var ağabey" derken, Somer Şef ise "Onu Acun Bey anlatsın. Kısmet" diyerek müjdeyi verdi.



İddiaları şeflere yönelten sunucu "Çok yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre Acun Ilıcalı, MasterChef restoranı açacakmış. Ben gazeteciyim ben söyleyebilirim. Değilse Acun Bey yalanlar. Varsa da nerede açacağını anlatır" diyerek jürilere bu iddiayı sordu. Jüri üyelerinden Danilo Zanna, "Bana sorarsan ihtiyacı var ağabey" yanıtını verirken, Somer Şef "Onu Acun Bey anlatsın. Kısmet" diyerek iddiaları kuvvetlendirdi.

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti

Yarışmanın en sert görünen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ise bu iddaiları "Bu tür açıklamaları kendisine bırakıyoruz" yanıtını verdi.