Armağan Çağlayan'dan röportaj için 1 Milyon Euro isteyen Ajdar yine gündem oldu. Peki Ajdar nasıl ünlü oldu? Ajdar kaç yaşında?Ajdar Nereli? Ajdar hangi yarışmaya katıldı? Ajdar evli mi? Ajdar şimdi nerede? Ajdar çikita muz dinle! Ajdar gerçek adı ne? Ç

İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti İki Yabancı Dizisinden Sonra Cem Davran Büyük Kazanç Elde Etti
Armağan Çağlayan'dan röportaj için 1 Milyon Euro isteyen Ajdar yine gündem oldu. Peki Ajdar nasıl ünlü oldu? Ajdar kaç yaşında?Ajdar Nereli? Ajdar hangi yarışmaya katıldı? Ajdar evli mi? Ajdar şimdi nerede? Ajdar çikita muz dinle! Ajdar gerçek adı ne?

Çikita Muz şarkısıyla tanınan Ajdar geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı canlı yayında bir kadını azarlayrak gündem olmuştu. YouTube kanalında röportajlar yapan Aramağan Çağlayan Ajdar ile röportaj yapmak istedi ancak aldığı yanıt gündeme oturdu.

1 MİLYON EURO İSTEDİ

Gazeteci Armağan Çağlayan, Twitter hesabından Ajdar için "Gününüzü şenlendireyim mi? ‘Gör Beni’de konuk etmek için Ajdar’ı aradık. Konuk olmak için 1 Milyon Euro istedi. :)" diye yazdı.

Ajdar'ın 1 Milyon Euro istemesi sosyal medyada gündem olurken, Ajdar kim, nasıl ünlü oldu merak edildi. İşte Ajdar'ın hikayesi!

Ajdar Kimdir?

10 Şubat 1973 Mardin doğumludur. Gerçek adı Mehmet Anık'tır. Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezundur. 2003 yılında Popstar Türkiye yarışmasına katılarak ünlenmiştir.

2007 yılında Alihan tarafindan darp edilmiştir.

Tatlı Hayat ve Neredesin Firuze yapımlarından küçük rol almıştır. Flash Tv de bir yetenek yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır.

Çikita Muz klibiyle büyük ün yapmış ve Erol Büyükburç bu şarkının fikrinin kendisinin olduğunu söylemiştir.