ATV ekranlarında bu sezon başlayan, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı Akıncı dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre Mustafa Açılan Akıncı dizisinin kadrosuna dahil oldu.

ATV ekranlarında bu sezon başlayan, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı Akıncı dizisi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre Mustafa Açılan Akıncı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki  Mustafa Açılan hangi karakteri canlandıracak?

İşte detaylar..

Akıncı dizisinin kadrosuna dahil olan Mustafa Açılan "Taşkın Komiser" rolünü canlandıracaktır.  Adanalı bir komiser olarak ekrana gelecek olan oyuncunun şive çalışmalarına başladığı öğrenildi. Ayrıca Mustafa Açılan, süper kahramanı konu alan Akıncı dizisinde yer almaktan mutlu olduğunu ifade etti. 1987 doğumlu olan Mustafa Açılan  daha önce Kanıt: Ateş Üstünde, Babamın Günahları, Bir Zamanlar Çukurova ve Maria Mustafa gibi yapımlarda yer almıştır.



Akıncı oyuncu kadrosunda ise Tolga Tekin, Sermet Yeşil, Ayça Erturan, Didem İnselel, Serhan Onat, Yıldıray Şahinler, Müge Boz, Berrak Kuş, Berrin Arısoy, Yılmaz Bayraktar, Atakan Hoşgören ve Deren Talu gibi birçok başarılı  isim yer almaktadır.

NTC  Medya imzalı, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Veli Çelik’in oturduğu ve senaryosunu Altuğ Küçük’ün kaleme aldığı  Akıncı dizisi her hafta cuma günleri  yayınlanmaktadır. Sevilen dizi Atv ekranlarında saat 20:00’de ekranlara gelmektedir.