Dünyanın en zor yarışması olan Survivor 2021 yılında da ünlüler gönüllüler formatıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Ocak ayından bu yana izleyici karşısına çıkan Survivor'ın ilk yarısı bitti.

Dünyanın en zor yarışması olan Survivor 2021 yılında da ünlüler gönüllüler formatıyla ekranlara gelmeye devam ediyor.Ocak ayından bu yana izleyici karşısına çıkan Survivor'ın ilk yarısı bitti. Her yıl olduğu gibi bir süre sonra adaların birleşeceği zamanın gelin çattığı Survivor 28 Mart Pazar akşamı birleşme partisiyle ekrana gelecek. Geçen yılın şampiyonu Cemal Can Canseven ve dünyaca ünlü DJ Jason Derulo'nun konuk olacağı Survivor'da şarkı yarışması da yapılacak.

Survivor birleşme partisinde yapılacak şarkı yarışmasına gönüllüler takımından Aleyna Kalaycıoğlu damgasını vuracak. Bu akşam çekimleri yapılan Survivor birleşme partisinden görüntüler sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

İşte Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Survivor birleşme partisi şovu:




28 Mart Pazar akşamı yayınlanacak Survivor birleşme partisi gecesinde beyaz puantiyeli bir etek ve crop top ile göz kamaştıran Aleyna Kalaycıoğlu, ifşa görüntülerinden anladığımız kadarıyla "Ander Sevdaluk" şarkısını söyleyecek. Sahne performansıyla göz dolduracak olan gönüller takımı yarışmacısı, en yüksek oyu alabilecek mi? İzleyip göreceğiz...

Tüm bu görüntülerin ardından Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Hangi dizilerde rol aldı merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde detaylandırdık...

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Kaç yaşında


Aleyna Kalaycıoğlu, İstanbul’a taşındıktan sonra hayatının değiştiğini ve liseden sonra dil eğitimine ağırlık verdiğini söyledi. Bu şekilde iyi bir dil eğitimi alan Aleyna Kalaycıoğlu, sınavlara da aynı motivasyonla hazırlandı ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Uçak Mühendisliği bölümünü kazandı.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun spor geçmişi de program izleyicilerinin dikkatini çekti. 2021 Survivor yarışmacısı Aleyna, 10 senedir voleybol oynuyor. Aynı zamanda son üç yıldır beach voleybol okul takımında da yer alıyor.



Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, kendisi hakkında şu bilgileri verdi;

"1998 Bursa doğumluyum. Yalova’da büyüdüm. Annemle babam ben 10 yaşındayken ayrıldı. Annem ve kardeşimle İstanbul’a taşındık. Bu taşınma süreciyle hayatım daha da değişti ve liseden sonra dil eğitimi alıp sınavlara hazırlanarak Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazandım. 10 senedir Voleybol oynuyorum son üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alıyorum. Survivor’a ilk defa bu sene başvurdum ve ilk 6 da yer aldım. Survivor süreci zorlu geçti hem mental hem fiziken fakat sonunda sona geldik ve şimdi yeni bir başlangıç başlıyor."