Menajerimi Ara dizisine Aydan Şener konuk oluyor. Aydan Şener'in diziye konuk olması sonrası Aydan Şener'i tanımayan dizinin hayranları merak etti.

Menajerimi Ara dizisine Aydan Şener konuk oluyor. Aydan Şener'in diziye konuk olması sonrası Aydan Şener'i tanımayan dizinin hayranları merak etti. Aydan Şener kimdir işte tüm detayları!

Menajerimi Ara dizisinin 31. bölümüne Aydan Şener konuk oluyor. Peki Aydan Şener kimdir? Hangi film ve dizilerde oynadı? Akıllara Aydan Şener denilince ilk olarak Çalıkuşu gelir. Mahur güzelliği ile bir dönemin en güzel kadınlarından biri olarak nam salmıştır.

Aydan Şener'in özellikle Osman Yağmur Dereli imzalı dizi ve filmleri bir neslin aklındadır. Toprak Sergen ile yer aldığı Ay Işığında Saklıdır filmi de en bilindik filmlerindedir.

Peki Aydan Şener Kimdir?

1 Mart 1963 Kilis doğumludur. Suzan Avcı'nın yeğeni olan Aydan Şener'in Medcezir dizisinde yer alan 1988 doğumlu Ecem adında bir kızı vardır. 1991'de eşi Ayhan Akbin'den ayrılmıştır. 1981 yılında Türkiye güzeli seçilmiştir. Bir yaşında ailesi ile birlikte Bursa'ya yerleşti. Bir süre mankenlik yaptı. Daha sonra ilk olarak "Küçük Ağa" adlı televizyon dizisiyle oyunculuğa adım attı.

Büyük ününü 1986 yılında Kenan Kalav ile rol aldığı Çalıkuşu dizisiyle yaptı.. 1988 yılında Ecem adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

YER ALDIĞI YAPIMLAR

Bay Alkol'ü Takdimimdir

Küçük Ağa

Çalıkuşu

Utanç Yılları

Yeniden Doğmak

Samanyolu

Fatih-Harbiye

Yol Palas Cinayeti

İki Kız Kardeş

Hayatın İçinden

Sevgi Oyunu

Gül ve Diken

Gölge Çiçeği

Zühre

Ay Işığında Saklıdır

Bir Aşkın Bittiği Yer

Tutku

Nefes Alamıyorum

Yüzleşme

Ah Nalan Ah

Nice Yıllardan Sonra

Hüznün Yüzü

Sakin Kasabanın Kadını

Hicran

Güvercin

Aşk Aynı Adreste

Kumru

Yarın Geç Olmayacak

Oyun

Ankara Yollarında

Öyle Bir Sevda ki

Mühürlü Güller

Beni Bekledinse

Masum Değiliz

Evimin Erkeği

Fikrimin İnce Gülü

Sürgün Hayatlar

Kırmızı Işık

Yıllar Sonra

Hekimler

Kalbimdeki Deniz