Ayvalık çiçek Adası kimin Ayvalık'ta bulunan çiçek odası ve Hülya Avşar arasında nasıl bir bağlantı var. Senelerdir tatili için tek adresi olan Ayvalık'a her sene gelen Hülya Avşar bu sene Ayvalık'tan kendine Ada satın aldı.

Ayvalık çiçek Adası kimin Ayvalık'ta bulunan çiçek odası ve Hülya Avşar arasında nasıl bir bağlantı var. Senelerdir tatili için tek adresi olan Ayvalık'a her sene gelen Hülya Avşar bu sene Ayvalık'tan kendine Ada satın aldı. Herkesin yatlar katlar ev ya da uçak yatırımı yapması Hülya Avşar'ın hiç de umurunda değildi. Ayvalık çiçek Adası artık 56 yaşında olan Usta Sanatçı Hülya Avşar'ın. Şu sıralar Google'da en çok sorulan sorulardan biri çiçek Adası Ayvalık çiçek Adası kimin soruları olmak değilken sahibi olan Hülya Avşar'ın çiçek adasının mimarisini kızı Zehra'ya bırakacağım açıklandı.



Ayvalık Çiçek Adası kimin?



Son zamanlarda yatırımları ile gözler önünde olan Hülya Avşar senelerdir yaz tatili için gitti Ayvalık'ta artık yer sahibi oldu. Ayvalık çiçek Adası artık Hülya Avşar'ın. Sahip olduğu Ayvalık çiçek Adası mimarisi de kızı Zehra Çilingiroğlu na ait. Geçtiğimiz yıllarda kendisi için bir çiftlik evi yaptığını öğrendiğimiz Hülya Avşar'ın Cunda Adası yakınlarındaki çiçek adasının sahipleri ile görüşme yaptığı açıklanmıştı. Ayvalık çiçek Adası için Adana'nın çoklu ortaklarıyla görüşme yapan Hülya Avşar'ın olumlu yanıt aldığı ve yakın bir süre içinde de imzalayacak ları öğrenildi.



Ayvalık çiçek Adası fiyatı



Usta insan Hülya Avşar Ayvalık çiçek Adası'na sahip olmak için çoklu ortaklarıyla Geçtiğimiz günlerde görüşme yaptığını söylemiştik. 55000000 değerinde olan Ayvalık çiçek Adası artık spor alanları ile donatılacak



Çiçek Adası nerede



Hülya Avşar'ın sahibi olduğu çiçek Adası Ayvalık Cunda Adası yakınlarında bulunmaktadır. 55 milyon TL değerinde olan Ayvalık çiçek Adası unda malikaneler ve tenis kortları gibi çeşitli spor aktivitelerinin oynanacağı spor alanları yer alacak Ken Zehra Çilingiroğlu ise adının yeni Mimar İliğini üstlenecek



Sürekli orada olacak



Ayvalık çiçek Adası için adeta kesenin ağzını açan Hülya Avşar yılın büyük bir bölümünü orada geçireceğini açıkladığı



Hülya Avşar kimdir



1963 yılı doğumlu olan Hülya Avşar Balıkesir Edremit lidir Ankara Cumhuriyet Lisesi mezunu olan Hülya Avşar ilk evliliğini 1979 yılında yapmış ve kısa sürede ayrılma kararı almıştır 1981 senesinde İstanbul'a yerleşen Hülya Avşar Bulvar gazetesi tarafından düzenlenen yarışmada Kainat Güzeli seçilmiştir.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!