Dönemin en ünlü yapımlarından biri olan Baraj dizisi her hafta ilgi çekici hikayesiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Baraj dizisi gerek oyuncuları gerekse emsallerinden senaryosuyla son zamanların en iddialı işlerinden biri olarak gösteriliyor.

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Dönemin en ünlü yapımlarından biri olan Baraj dizisi her hafta ilgi çekici hikayesiyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Baraj dizisi gerek oyuncuları gerekse emsallerinden senaryosuyla son zamanların en iddialı işlerinden biri olarak gösteriliyor. Baraj dizisine ilgi duyan kişiler ise dizi hakkında detayları merak ediyor. Özellikle bu sıralarda Baraj dizisi oyuncuları ve konusu gibi aramalar internette sıklıkla yapılmaya başlandı. Diziye dair merak edilen tüm detaylar ise şu şekilde sıralanıyor:

Baraj Dizisi Konusu


Baraj dizisi 1977 yapımı olan Baraj filminin bir uyarlamasıdır. Bu filmin başrol oyuncuları arasında Türkan Şoray ve Tarık Akan bulunuyordu. Dönemin en çok ses getiren yapımlarından biri olan film günümüze de uyarlanmış olup Baraj dizisinde filmde olup bitenler ele alınıyor. Özellikle son zamanların en farklı işlerinden biri olarak tanımlanan yapım bu anlamda emsallerinden ayrılan bir dizi izlemek isteyenler için ideal olacak. Baraj dizisi konusu ise şöyle; İnternetteki bir arkadaş sitesinde tanışan Nehir ve Tarık birbirlerini uzun bir süre boyunca görmemiştir. Bir gün Nehir Tarık’tan fotoğrafını göndermesini ister. Tarık reddedilme korkusu taşıdığından dolayı kendi fotoğrafı yerine başka bir kişinin fotoğrafını gönderir. Bu kişi İstanbul’un en sosyetik ünlülerinden birinin fotoğrafıdır. Nehir bu fotoğraftaki kişiden etkilenirken bu aşamadan sonra olaylar çiftin içinden çıkamayacağı bir hale sürüklenmeye başlar.

Keyifli temposuyla dikkatleri üzerine toplayan dizi iyi bir seyir zevki vaat ediyor. Yıldız kadrosu ve bir an olsun düşmek bilmeyen temposuyla dikkatleri toplayan yapım Salı günlerinin gündemdeki dizilerinden biri olmayı başardı. Daha şimdiden iyi bir izleyici kitlesi edinen yapımda özellikle yıldız oyuncu kadrosu takipçi sayısının artışına da vesile oluyor. Önümüzdeki günlerde yapıma farklı isimlerin dahil olacağı kulislerde konuşulanlar arasında. Ancak bu isimler netlik kazandıktan sonra dizi ekibi tarafından duyurulacağı tahmin ediliyor. Uzunca bir süre adından övgüyle söz ettiren Baraj dizisini kaçırmamak için Salı ekranları ekran başında olunması yeterli. Son bölüm heyecan dolu bir şekilde sona erdiğinden dolayı dizinin sevenleri bir sonraki bölümde neler olacağını merak etmeye başlamıştı. Özellikle önceki bölümden kalan soru işaretlerinin yayınlanacağı bölümün bu nedenle mutlaka görülmesi gerekiyor. Ayrıca dizinin bu bölümde farklı türden gelişmelerde yaşanacak olup dizi takipçilerini hayrete düşürmesi yüksek olan olaylar görülecek.

Baraj Dizisi Oyuncuları




Baraj dizisi oyuncu kadrosu ünlü isimleri ağırlıyor. Dizinin oyuncuları arasında bulunan isimler ise şöyle; Feyyaz Duman, Burak Yörük, Biran Damla Yılmaz, Sumru Yavrucuk, Gizem Karaca ve Hira Yıldız. Diziye en son olarak ise Koray Şahinbaş ve Nezaket Erden katılmıştı. Dizinin seyir zevkinin yükselmesine neden olan bu isimler sayesinde dizi iyi bir hız kazandı.

Baraj dizisine dair geniş kapsamlı detaylara ulaşmak için FOX TV’nin resmi internet sitesini ziyaret etmekte fayda var. Bu adreste diziye dair son tanıtımlar, detaylı bilgiler, oyuncuların geniş listesi, bölüm özetleri ve özel sahneleri görebilmek mümkün. Aynı zamanda dizinin son bölümünü kaçıranlar için Baraj dizisinin tüm bölümlerinin de tamamı bu adreste karşınıza çıkacak. Öte yandan dizi takipçilerinin diziye dair detaylara ulaşabilmek için bir diğer alternatifi ise Baraj dizisi Youtube kanalıdır. Bu adres üzerinden de diziye dair detaylara ulaşabilmek mümkün olurken, özellikle atlanan sahneler ve özet bölümlere daha kolay bir şekilde erişim sağlanabiliyor. Baraj dizisi hakkında detaylar bu şekilde sıralanırken diziyi kaçırmak istemeyenlerin yayın saatinde ekran karşısında olmasında fayda var.

Baraj ne zaman final yapacak?



FOX TV sevilen dizisi Baraj final yapmayacak gibi görünüyor! Baraj dizisi final tarihi henüz açıklanmadı ancak yeni sezonda ekranlarda olacak gibi görünüyor!