Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreni'nde Kerem Bursin'e saygısızlık yapan Bay J kimdir? Bay J nerede çalışıyor? Bay J, Kerem Bursin'i neden kıskandı? Bay J'ye büyük tepki! Bay J kaç yaşında? Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreni'nde yılın en iyileri ö

Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreni'nde Kerem Bursin'e saygısızlık yapan Bay J kimdir? Bay J nerede çalışıyor? Bay J, Kerem Bursin'i neden kıskandı? Bay J'ye büyük tepki! Bay J kaç yaşında?

Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreni'nde yılın en iyileri ödüllerini aldı. Gecede pek çok ünlü isim ekranların en iyileri olarak ödüllerini aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreni'nde ekranların en iyi oyuncuları, sunucuları, şarkıcıları ödüllerini aldı. Gecede milyonlar kazanan pek çok isim her yıl ödül alırken bu gece saygısız bir olay yaşandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreni sunucusu Bay J, ödül alan Kerem Bursin sahnedeyken  “Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti” sözlerini sarf etti. Bunun üzerine Kerem Bursin nezaketini bozmayarak salonu terk etti.

Olay sonrası sosyal medyada gecenin sunucusu Bay J'ye büyük tepki verildi. Sosyal medyada Bay J'ye şu tepkiler verildi;

“Adam çalıp çırpıyor mu? 

"Nezaket sahibi olduğu için anca Kerem Bursin’e söylersin. Sıkıysa rekor ücret alan diğer oyunculara, şarkıcılara, yolsuzluk yapanlara söylesene.

"Bu ülkede böyle solculukları bile anca nezaket sahibi insanlara yaparlar. Gücü yetene

"Bu ne terbiyesiz bir uslup. Niye ödül veriyorsun o zaman? Sizin ne kadar aldığınızı biz size soruyor muyuz?” 

BAY J KİMDİR?

7 Aralık 1970 doğumludur. İtalya vatandaşı Türk radyocudur NTV'de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sunmuştur. Sırasıyla Power FM, Virgin Radio, Capital Radio'da çalıştı.

2010 yılında Star TV'de Çal Kalbimi adlı yarışmayı sundu. Arından Fox Tv'de 101 adlı yarışmayı sundu. Show TV'de yayınlanan M.U.C.K. adlı gençlik dizisinde rol aldı. TRT 1'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz  programının sunuculuğunu yaptı.

Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı.

2014 yılında Stajyer Mayfa ve Tut Sözünü gibi filmlerde yer almıştır.

Pek çok reklam filmi ve sinema filminde seslendirme yapmaktadır.