Ben Affleck'in 2016 yılında "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" isimli filmde Batman'i canlandıracağı duyulunca bazı sinemaseverler tarafından bu karar eleştirilmişti. Bunun nedeni Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde Batman'i canlandıran Christian B

Ben Affleck'in 2016 yılında "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" isimli filmde Batman'i canlandıracağı duyulunca bazı sinemaseverler tarafından bu karar eleştirilmişti. Bunun nedeni Christopher Nolan'ın Batman üçlemesinde Batman'i canlandıran Christian Bale'ın büyük çoğunluk tarafından benimsenmesiydi. Ünlü yapımcı, yönetmen ve oyuncu olan Ben Affleck de Batman rolüyle ilgili açıklamalar yaptı.



"Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi ile 2018'de yayınlanan "Suicide Squad: Gerçek Kötüler" filminde Batman'e hayat veren Ben Affleck, bu rolü neden kabul ettiğini anlattı. Rolü kabul etmesinin en büyük nedeninin çocukları olduğunu kaydeden Affleck, kariyerinde önemli bir dönüm noktası sayılan bu rolü kabul etmesinin şimdilerde iyi bir karar olduğunu anladığını aktardı.


Batman rolünü çocukları için kabul etmiş!


Çocuklarının "Operasyon: Argo" gibi filmlerini izlemediğini aktaran ünlü oyuncu, oğlunun hayran olacağı Batman karakterini canlandırmaya böyle karar verdiğini söyledi. Justice League: Adalet Birliği filminin çekimlerinin kostüm nedeniyle bir hayli zorlu geçtiğini aktaran Affleck, Batman kostümü oğlunun doğum gününde de giydiğini belirtti. Ünlü oyuncu, oğlunun gözlerindeki sevinci görmenin, filmde çektiği bütün çilelere değdiğini anlattı. Ben Affleck, 2022 yılında Kasım ayında gösterime girecek "The Flash" filminde filmde kısa süre görünecek Batman'i tekrar canlandıracak.