Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk yaşadığına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili gerçekten beraber mi? Berrak Tüzünataç eski sevgilisi kim? Berra Tüzünataç eski sevgilileri? Uraz Kaygılaroğlu eski sevgilisi kim? Maga

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun aşk yaşadığına dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili gerçekten beraber mi? Berrak Tüzünataç eski sevgilisi kim? Berra Tüzünataç eski sevgilileri? Uraz Kaygılaroğlu eski sevgilisi kim?





Magazin gündeminde Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun aşkı konuşuluyor. İkilinin birlikte olduğu iddiaları sosyal medyada ortaya atıldı. Peki iki ünlü isim gerçekten sevgili mi?

Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu 2019 yılında 5 yıllık eşi Melis İşiten'ten duygusal bir yazı yazarak boşanmıştı. Hatta ikilinin bu paylaşımı ve beraber resimlerini silmemeleri çok konuşulmuştu. Daha sonra Uraz Kaygılaroğlu'nun adı Aslı Enver ile anılmıştı.

Aslı Enver ile Uraz'ın birlikte yemek yediği ancak daha sonra ikilinin bir birleri için uygun olmadığı kanısına vararak ilişkinin başlamadan bittiği yazılmıştı.

Beraak Tüzünataç'ın da adı en son yakın arkadaşı Burcu Esmersoy'un eski eşi ile anılmıştı.

Şimdi ise ortaya bomba bir iddia atıldı!

Uraz Kaygılaroğlu ile Berrak Tüzünataç'ın gizli bir aşk yaşadığı iddia edildi. İkilinin birlikteliklerini şimdilik sadece yakın çevrelerine söylediği iddialar arasında yer aldı.

Uraz Kaygılaroğl'nun en son menajer Gamze Okutucu ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncu bu iddialara "Yok be ağabey, gözünü seveyim" yanıtını vermişti.