ATV'nin çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı diziye son olarak Ümit rolüyle Hande Soral dahil olmuştu.

ATV'nin çok sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış'ın paylaştığı diziye son olarak Ümit rolüyle Hande Soral dahil olmuştu. Geçtiğimiz haftalarda da Müjgan'ın halası Behice rolündeki Esra Dermancıoğlu senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştı. Diziye son olarak Lütfiye karakteriyle usta oyuncu Hülya Darcan katıldı. Haliyle izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova'da Hülya Darcan kimi canlandırıyor? araştırmaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Adnan Yaman'ın kabul etmediği oğlu Fikret, Fekeli'nin yeğeniymiş gibi Çukurova'ya geldi. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Fikret'in gerçek kimliğini öğrenen Fekeli, onu durdurmak için Bursa'daki teyzesi Lütfiye'yi evine getirdi. Peki Bir Zamanlar Çukurova Fikret'in teyzesi kim?


Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim?


Fekeli'nin eski dostu olan Lütfiye, neşesi ve içtenliğiyle Fekeli'nin evinin havasını değiştirecek. Adana'dan ayrılıp Bursa'ya yerleşen, görmüş geçirmiş, usul ve adap bilen, yaşama sevinci ile girdiği her ortamı renklendiren Lütfiye Duman, Fikret'i durdurmak için elinden geleni yapacağı konusunda Fekeli'ye söz verdi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Lütfiye'si Hülya Darcan kim, kaç yaşında?


Hülya Darcan, 27 Nisan 1951 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İzmir'de Karataş Lisesi'ni tamamladıktan sonra eğitim hayatına devam etmedi. Henüz 16 yaşındayken 'Ses Mecmuası'nın düzenlediği yarışmaya katıldı ve üçüncü oldu. İlk filmi Silahları Ellerinde Öldüler'de Fikret Hakan, Ekrem Bora ve Tugay Toksöz gibi isimlerle başrolü paylaştı.

Yılmaz Güney'le 'Kurbanlık Katil', 'Dağların Kurbanı', 'Kurşunların Kanunu' gibi filmlerde oynadı.

Hülya Darcan, 1971 yılında tanıştığı sinema oyuncusu Tanju Korel ile 20 Nisan 1974 tarihinde evlendi. Çiftin Zeynep ve Bergüzar Gökçe Korel adında iki kızı var. Eşi Tanju Korel, 21 Eylül 2005 tarihinde hastalığı nedeniyle hayatını yitirdi.  2012 - 2014 yılları arasında oynayan "Dila Hanım" adlı dizide Erkan Petekkaya, Hatice Şendil, Mahir Günşiray, Necip Memili, Yonca Cevher ile birlikte rol aldı.

8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1'de başlayan tarihi dizi Diriliş: Ertuğrul'da Hayme Ana karakterini canlandırdı.