Atv'nin ilgiyle takip edilen dizis Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Vahide Perçin yeni projesi belli oldu. Vahide Perçin ve eski eşi Altan Gördüm aynı projede yer alacak.

Atv'nin ilgiyle takip edilen dizis Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Vahide Perçin yeni projesi belli oldu. Vahide Perçin ve eski eşi Altan Gördüm aynı projede yer alacak.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin bu sezon diziden ayrılmıştı. Diziden özel sebeplerden ayrıldığını söyleyen Vahide Perçin yeni bir dizide oynamayacağıni söylemişti.

Yeni Projede Eski Eşiyle Yer Alacak!

Vahide Perçin ve eski eşi Altan Gördüm geçtiğimiz aylarda beraber Med Yapım'dan çıkarken görüntülenmişti. İkili muhabirlerin yeni bir dizi projesi görüşmesi mi sorusuna hayır çay içmeye geldik diye yanıt vermişlerdi. İkili yeniden beraberlik mi var sorularına ise öyle bir şey yok diye yanıt vermişti.



Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin'in çıkmasının ardından dizinin Yılmaz'ı Uğur Güneş ardından da dizinin Behice'si Esra Dermancıoğlu diziden ayrılmıştı. Dizinin Ali Rahmet Fekeli'si Kerem Alışık'ın da diziden çıkmak istediği öğrenilmişti. Ancak Alışık'ın şimdilik ikna edildiği öğrenilmişti.

Diziden çıkan isimlerin yerine Nazan Kesal, Sevda karakteri, Furkan Palalı, Fikret karakteri ile ve Hande Soral ise Ümit karakteri ile dahil edilmişti..

UĞUR GÜNEŞ AŞKI YÜZÜNDEN ÇIKTI!

Dizinin Yılmaz'ı Uğur Güneş'in ise diziden eski sevgilisi Hilal Altınbilek ile Kerem Alışık'ın adının bir arada anılması nedeniyle çıkma istediği öğrenilmişti. Kulislerde ikilinin sette sürekli kavga halinde olduğu hattan kavgalardan birine Murat Ünalmış'ın da dahil olduğu iddia edilmişti.



Uğur Güneş sözleşmesi biter bitmez yenilememiş ve diziden ayrılmak istediğini yapımcıya iletmişti. Yapımcı da bu isteği ikiletmeden Uğur Güneş'e diziden çıkartmıştı.

Uğur Güneş ise diziden ayrılır ayrılmaz görüştüğü yeni projesine hazırlanmaya başlamıştı.

PROJENİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

Altan Gördüm ve Vahide Perçin Medyapım imzalı yeni bir projede beraber yer alacak.

Vahide Perçin ve Altan Gördüm tarafından kurulan Akademi 35 Buçuk ve Med Yapım, iş birliğine imza attı.

İkilinin kurduğu Akademi 35 Buçuk, oyunculuk eğitimi, senarist, görüntü yönetmeni, kameraman ve sanat yönetmeni yetiştirmek üzere öğrenci seçmelerine başladığını açıkladı.

Projede Med Yapım yetiştirilen öğrencilere Medyapım imzalı işlerde staj yapma imkanı taniyacak. Ünlü olmak isteyen gençlerin bu projeye büyük ilgi göstermesi bekleniyor.