Dijital dizi ve film izleme platformları bir bir çoğalmaya devam ediyor. Son olarak Acun Ilıcalı'da yatırımını bu konuda yaptı ve Netflix'e rakip olarak Exxen'i kurdu.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü



Dijital dizi ve film izleme platformları bir bir çoğalmaya devam ediyor. Son olarak Acun Ilıcalı'da yatırımını bu konuda yaptı ve Netflix'e rakip olarak Exxen'i kurdu. Gain Tv ne kadar? 1 Ocak'ta yayına başlayacak olan Exxen içeriklerini hazırlmaya devam ediyor. Ancak Exxen'e çok sessiz bir rakip geldi. Vedat Milor, Berk Keklik, MFÖ, İlber Ortaylı, Mehmet Okur, Ahmet Mümtaz Taylan, Mücbir Sebepler ve dahası..  Gain Acun'un elinden tüm yıldızları aldı.  İşte Gain içerikleri!

Gain 30 Ocak'ta yayın hayatına başlamayı planlıyor. Gain TV'de pek çok yıldız ismin olması Acun'u zorlayacak görünüyor. Exxen şu sıralar tüm manşetlerde yer alsa da Gain'de yer alan isimler Exxen'i zor duruma düşürecek gibi duruyor.

Gain Medya'nın dijital platformu olacak olan Gain Tv, Filli Boya’nın eski sahibi Gözde Akpınar’ın. Gain içeriklerini açıklamaya başladı. Gain'in başına NTV'de uzun yıllar yöneticilik yapan Cem Aydın geçecek.








Gain TV farklı anlayışla aradan sıyrılmayı planlıyor. Gain Tv alışılmışın dışında dikey formatla seyirci karşısına çıkacak.




Gain'de yer alacak içerikler ve ünlü isimler yavaş yavaş açıklanmaya başlandı. İşte Gain'de yer alacak içerikler ve ünlü isimler;


10 BİN ADIM

Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar'ın başrollerinde yer aldığı 10 Bin Adım mini dizisi Gain'in iddialı yapımlarından biri.





TERAPİST

Dolunay Soysert ile Muhammed Uzuner'in yer aldığı "Terapist" Gain Tv'de.






MÜCBİR SEBEPLER

Seveni kadar sevmeyeni bulunan Bartu Küçükçağlayan ve Muhammet Uzuner'in Mücbir Sebepleri Gain Tv'de

ELE GÜNE KARŞI







Bir dönemin müzik efsanesi MFÖ'nün hiçbir yerde yayınlanmayan görüntüleri belgesel niteliğinde de Gain'de yer alacak.,

GAİN'DE YER ALACAK ÜNLÜ İSİMLER




Ahmet Mümtaz Taylan



Berk Keklik







Can Bonomo





Gaye Su Akyol






İlber Ortaylı








Mehmet Okur






Mirgün Cabas








Özcan Deniz








Serkan Keskin






Vedat Milor








Harun Tekin