Netflix'in uzun zamandır beklenen "Fatma" dizisine geri sayım başladı. Başarılı oyuncu Burcu Biricik bu sefer çok farklı bir karakter ile ekranlara geliyor ki; çok şaşıracaksınız! Nisan ayında başarılı oyuncu Burcu Biricik  2 iddialı dizi ile ekranlara

Netflix'in uzun zamandır beklenen "Fatma" dizisine geri sayım başladı. Başarılı oyuncu Burcu Biricik bu sefer çok farklı bir karakter ile ekranlara geliyor ki; çok şaşıracaksınız!

Nisan ayında başarılı oyuncu Burcu Biricik  2 iddialı dizi ile ekranlara geliyor.  Kanal D ekranlarında yayınlanan , Dr.Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Camdaki Kız" adlı romanından uyarlama olan dizide Nalan karakterine can veren Burcu Biricik aynı zamanda Netflix'in "Fatma" dizisinde de yer alıyor.

“Toz dediğin kumdur, topraktır ama en çok da insan derisidir toz” sloganıyla yayınlanan fragman ile Fatma dizisi şimdiden merak uyandırmaya başardı.

Burcu Biricik bu dizide oldukça farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor. Ne Kırmızı Oda Boncuk ne de Camdaki  Kız Nalan kadar masum! Fatma tam bir seri katil..İşte Fatma dizisi oyuncuları ve konusu!

Fatma dizisi oyuncuları kimlerdir?

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Fatma dizinin kadrosunda; Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz A, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi başarılı isimler yer alıyor.



Fatma dizisi konusu nedir?

Burcu Biricik'in canlandırdığı "Fatma " karakterinin hayat hikayesinin anlatıldığı dizisinin konusu şöyledir ;

35 yaşındaki Fatma temizlikçidir. Tüm hayatı kocası Zafer'in hapisten çıkması ile değişir. Zafer hapisten çıktıktan sonra ortalıktan kaybolur. Zafer'i ararken Fatma; kendisini hiç beklenmedik bir anda cinayet işlerken bulur. Zafer'in karanlık işlerini öğrenir. Bu karanlık bağlantılar içerisinde Fatma hayatta kalmak için cinayet işlemeye devam etmek zorunda kalır.

Bir yanda Zafer'i arayan Fatma bir yandan da oğlunun intikamını almaya karar verir. Oğlunun intikamı için cinayet işlemeye devam eden Fatma aynı zamanda kimsenin şüphelenmemesi için temizlikçiliğe de devam eder.

Fatma'nın cinayetlerinin ritüel haline gelmesi dikkatleri oldukça çekerken, dram ve aksiyon türündeki Fatma dizisinin yayın tarihi de belli oldu.

Fatma dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Yapımcılığını  Başak Abacıgil üstlendiği, senaryosu Özgür Önurme tarafından kaleme alındığı ve yönetmenlik koltuğunda ise Özer Feyzioğlu'nun oturduğu Fatma dizisi 27 Nisan 2021 Salı günü Netflix'te başlıyor.