Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Cam Tavanlar konusu ile yaz dizilerine adını yazdıracağa benziyor.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı. Cam Tavanlar konusu ile yaz dizilerine adını yazdıracağa benziyor. Cam Tavanlar Leyla karakterine Bensu Soral, Cem karakterine ise Kubilay Aka hayat verecek. Cam Tavanlar Bensu Soral hangi rolde?

Show Tv'nin yeni dizisi Cam  Tavanlar başrol oyuncuları belli oldu. Ojo Pictures imzalı olacak olan yeni romantik komedi yaz dizisinde Kubilay Aka'nın partneri Bensu Soral oldu.

Yaz dizileri başlıyor. Show Tv yaz dizisi olarak Ojo Pictures yapımın Cam Tavanlar adlı dizisini satın aldı. Ojo Pictures, Kanal D'nin en iyi işlerinden biri olan Hekimoğlu dizisini düşük reytingler nedeniyle bitirme kararı almış ve 2 yeni dizi projesini hazırlığa sokmuştu.

ROMANTİK KOMEDİ DİZİLERİNİN ARANAN SENARİSTİ!

Onlardan biri de başrolünde Kubilay Aka'nın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi. Cam Tavanlar adlı yeni yaz dizisinde Aka'nın partneri de belli oldu. Bensu Soral dizisinin kadın başrolü oldu.

Cam Tavanlar adlı dizisinin senaryosunu Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler ve Love101 gibi ünlü dizilerin senaristi Meriç Acemi kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Fehmi Öztürk oturacak.

KADINLARIN İŞ DÜNYASINDA KARŞILAŞTIĞI ZORLUKLARA YER VERİLECEK

Cam Tavanlar adlı dizinin cast çalışmaları da tamamlanmak üzere. Dizide Kubilay Aka, restoran zinciri sahibi Cem adlı karaktere hayat verecekken, Bensu Soral'de Cem'in rakibi Leyla'ya hayat verecek.

Cam Tavanlar adlı romantik dizide bu sefer kadınların iş hayatında yaşadığı fırsat eşitsizliğine değinilecek. Dizide sanırız bu sefer kadın ve erkek iki kahramanda zengin ve iş insanları olarak yer edinecek ancak kadın kahramanımız iş dünyasında kadınlara dair yapılan fırsat eşitsizliği gibi zorluklarla karşılaşacak.