OJO Pictures imzalı, başrollerinde Kubilay Aka ile Bensu Soral'ın yer aldığı Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Camtavanlar dizisinin kadrosu belli olmaya başladı. Senaryo Meriç Acemi tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün o

OJO Pictures imzalı, başrollerinde Kubilay Aka ile Bensu Soral'ın yer aldığı Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Camtavanlar dizisinin kadrosu belli olmaya başladı.

Senaryo Meriç Acemi tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün oturduğu Camtavanlar dizisine en son Hatice Şendil'de dahil olmuştu. Başarılı oyuncunun dahil olmasının ardından Aziz Caner'inde kadroya dahil olduğu öğrenildi.



Son gelen bilgiye göre Aziz Caner İnal'da kadroya dahil edildi. Böylelikle dizinin kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Çok kısa bir süre sonra çekimlere başlayacak olan dizinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Camtavanlar Konusu Nedir?

Bu dizide restoran sahibi bir adam ile genç bir kadının  aşk hikayesi konu ediniliyor.  Aynı zamanda kadınların iş yaşamındaki zorlukları ve yemek üzerine konusu ilgi çekiyor.

Romantik komedi türündeki dizide Kubilay Aka restaurant sahibi Cem karakterine, Bensu Soral ise Leyla karakterine hayat verecektir. İkilinin aşkları gözler önüne serilecektir.



Camtavanlar Oyuncuları Kimler?


  • Kubilay Aka

  • Bensu Soral

  • Hatice Şendil

  • Aziz Caner

  • Ahmet Melih Yılmaz

  • Ayten Soykök


Camtavanlar Ne Zaman Başlayacak?

Camtavanlar dizisinin henüz yayın günü belli değil. Fakat Mayıs ayının ortasında Show TV ekranlarında başlaması planlanıyor.