Çin falı filmi konusu Çin falı filmi oyuncuları bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak açıklaması akabinde çok merak ediliyor.  Jackie Chan filmleri arasında en dikkat çekenlerden biri de Çin falı filmi olmakta iken 2012 yılında gösterime giren Ç

Çin falı filmi konusu Çin falı filmi oyuncuları bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak açıklaması akabinde çok merak ediliyor.



 Jackie Chan filmleri arasında en dikkat çekenlerden biri de Çin falı filmi olmakta iken 2012 yılında gösterime giren Çin falı filmi o dönemde izlenilmesi sayısı milyonlarla ifade edilmekteydi.



Çin falı filmi yayınlandığı ilk günden itibaren bu zamana kadar Milyonlarca kişi tarafından ilgi ile takip edilmekte iken 2012 yılında birçok ülkede gösterime girmiş ve Uzun sürede gösterimde kalmıştır. Bu akşam Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Çin falı filmi konusu Çin falı filmi oyuncuları detaylarını sizler için Araştırdık. 12 bronz hayvan heykelinin çalınması sonrasında süre gelen olayların anlatıldığı Jackie Chan'in başrolünde oynadığı ve hem de yönettiği Çin falı filmi konusu ile haberimize devam ediyoruz.



Çin falı filmi konusu nedir



Ünlü oyuncu Çinli Jackie Chan tarafından hem yönetilen hem de başrolünü üstlendiği film Çin falı Uzakdoğu atmosferini gözler önüne serecek tir. Maceralı bir yolculuk uzakdoğu'nun en ücra köşelerinde gerçekleşecek ve olayda 1860 yılında yaşanacaktır. Fransız ve İngiliz ordularının Çin İmparatorluğu'nun Sarayı'nda bulunan ve 12 bornoz heykeli yani Chinese Zodiac olarak adlandırılan heykeli ele geçirmiştir. Asian House karakteri ile karşımıza çıkan rategain aradan geçen yıllar sonunda bu heykeli bulmakla görevlidir ve Çin falı konusunda Jackie Chan bu heykeli bulup Ülkesi Çine geri getirecektir. Fransız ve Paris'te yaşayan bir kadın ile Çinli bir öğrenci Jackie Chan ile bir araya gelir bu Uzakdoğu yolculuğuna çıkacak Ve bu Yolculuk sırasında karşılaştığı türlü türlü engelleri ne pahasına olursa olsun geçecek ve en sonunda da 12 bronz hayvan heykeline ulaşmaya çalışacaklardır. Çin falı konusu bu şekilde gelişirken Çin falı oyuncuları da detaylandırılmış.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü


Çin falı filmi oyuncuları



Jackie Chan - Asyalı Hawk



Oliver Platt - Lawrence Morgan



Qi Shu - David'in Eşi



Daniel Wu - Doktor





JACKİE CHAN



Doğum



Chan Kong Sang 陳港生

7 Nisan 1954 (66 yaşında)

Victoria Peak, Hong Kong



Diğer ad(lar)ı房仕龍 (Fong Si Lung)



Meslekaktör, yönetmen, yapımcı, hareket koreografi, şarkıcı



Etkin yıllar



1962–günümüz



Boy



1,74 metre



EvlilikL



in Feng-Jiao (1982–günümüz)



Çocuk(lar)



Jaycee Chan (doğumu 1982)



Ödüller



MTV Sinema Ödülleri

2002 En iyi Dövüş (Rush Hour 2)

1999 En iyi dövüş (Rush Hour)

1995 Lifetime Achievement Award

Şangay Uluslararası Film Festivali

2005 Outstanding Contribution to Chinese Cinema