Kanal D ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 hayranlarına kötü haber geldi! Geçtiğimiz haftalarda da yayınlanmayan Çok Güzel Hareketler 2  yayın akışından çıkartıldı! Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi final mi yaptı merak ediliyor! Çok Güzel

Kanal D ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler 2 hayranlarına kötü haber geldi! Geçtiğimiz haftalarda da yayınlanmayan Çok Güzel Hareketler 2  yayın akışından çıkartıldı! Çok Güzel Hareketler 2 bitti mi final mi yaptı merak ediliyor!

Çok Güzel Hareketler 2 yayın akışından çıkartıldı!

Geçtiğimiz hafta da ara veren ve bu hafta yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programından kötü haber geldi! Çok Güzel Hareketler 2 yeniden yayın akışından çıkartıldı! Çok Güzel Hareketler final mi yapıyor bitiyor mu sorusu akıllara geliyor. Özellikle Teşkilat dizisi pazar günü tüm reytingleri baştan aşağı değiştirmişti.

Çok Güzel Hareketler 28 Mart yok!

Kanal D yayın akışı 28 Mart 2021 pazar akşamı yayınlanacak bölümde Çok Güzel hareketler yayınlanmayacak. Çok Güzel Hareketler yeni bölüm ne zaman olacak final mı yapacak sorusu cevap arıyor!

Çok Güzel Hareketler bitti mi?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, BKM Mutfak ekibinin eğlenceli skeçlerle izleyici'nin karşısına çıktığı program, Yılmaz Erdoğan'ın yokluğunda geçici olarak sunuculuğunu üstlenen Eser Yenenler'in sunduğu program bu hafta yayınlanmayacak. Çok Güzel Hareketler 2 bitmiş olabilir!

Eser bebeğini kucağına aldı!

Bu hafta çekildiği öğrenilen programın yayından kaldırılma sebebi yok. Özellikle Eser Yenenler ve Berfu Yenenler bugün 2. çocukları kucağına aldığı için mutlu bir gün geçiriyordu. Ancak programın salı günü çekildiği ancak Kanal D yayından kaldırma ihtimali yüksek olduğu öğrenildi.

Çok güzel Hareketler 2 yeni bölüm ne zaman?



Kanal D yayın akışını pazar gününden pazar gününe değiştiriyor. Bu sebeple Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü 4 Nisan yayınlanıp yayınlanmayacağı pazar günü belli olacak!