Yılmaz Erdoğan’ın kurucusu olduğu BKM Mutfak bünyesinde sergilenen, yeni ve genç oyuncuların rol aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar tiyatro gösterisi, televizyonda yayınlanmaya başlanmıştır. İlk yayınlandığı tarihten itibaren en çok izlenen yapımlar aras

Yılmaz Erdoğan’ın kurucusu olduğu BKM Mutfak bünyesinde sergilenen, yeni ve genç oyuncuların rol aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar tiyatro gösterisi, televizyonda yayınlanmaya başlanmıştır. İlk yayınlandığı tarihten itibaren en çok izlenen yapımlar arasında kendisine yer bulan Çok Güzel Hareketler Bunlar, bu açıdan hem tiyatro hem de televizyon için kült haline gelmiştir. Çok sayıda başarılı oyuncuyu Türk televizyonlarına, sinemasına ve tiyatrosuna kazandıran Çok Güzel Hareketler Bunlar, ikinci versiyonuyla yeniden ekranlardaki yerini aldı. Yenilenen kadrosuyla daha güçlü ve daha enerjik gelen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer alan isimlerden birisi de Batuhan Soyaslan’dır. Bu nedenle de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Batuhan kimdir çok merak ediliyor.



Genç ve yakışıklı oyuncu, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin yazdığı skeçlerin çoğunda rol almaktadır. Bu nedenle ekibin en fazla dikkat çeken isimleri arasında yer almayı başarmıştır. Bu nedenle özellikle sosyal medya üzerinden hakkında çok fazla araştırma yapılmaktadır. Oyuncunun nereli olduğu, kaç yaşında olduğu ve eğitimi gibi konularda internette araştırmalar gerçekleştirilmektedir. Genç oyuncu Batuhan Soyaslan ilköğretimi İstanbul’da bulunan Mevlana İlköğretim Okulu’nda tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Türkiye’de ün yapmış olan Şişli Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise eğitimini tamamlamasının ardından oyunculukla yakından ilgisi bulunmayan Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. Çevre mühendisi olarak mezun olmasının ardından bu alandaki eğitimine devam etmektedir.



2019 yılında Çevre Mühendisliği bölümünden Yüksek Lisans yapmaya devam etmektedir. Aynı zamanda BKM Mutfak ekibinin bir üyesi olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncularından ve yazarlarından birisi olarak ayrı bir kariyere devam etmektedir. Batuhan Soyaslan’ın herhangi bir oyunculuk eğitimi bulunmaktadır. Her fırsatta kendisinin de dile getirdiği şekilde alaylı olan oyuncunun tek oyunculuk tecrübesi veya eğitimi lisede dahil olduğu tiyatro koludur. Ayrıca genç oyuncunun 2012 yılında yayınladığı bir de “Gözyaşı Hırsızları” isimli bir kitabı bulunmaktadır.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Batuhan Soyaslan Nereli?



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Batuhan Soyaslan nereli ve memleketi neresi olduğunu merak edenler için genç oyuncu İstanbul Fatih ilçesinde dünyaya gelmiştir.



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Batuhan Soyaslan Kaç Yaşında?



Oyunculuğunun yanı sıra kalemi ile de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibine güç veren isimlerden birisi olmasından mütevellit hakkındaki araştırmalardan birisi olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Batuhan Soysaslan kaç yaşında sorusunun yanıtı ise 28’dir. Genç oyuncu 25 mayıs 1992 tarihinde doğmuştur.