Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda gösterdiği performansıyla en çok merak edilen isimlerden birisi haline gelen Begüm’ün tam adı Begüm Çağla Taşkın’dır. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Begüm kimdir sorusu internette en fazla araştırılan ÇGHB 2 ekibi

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda gösterdiği performansıyla en çok merak edilen isimlerden birisi haline gelen Begüm’ün tam adı Begüm Çağla Taşkın’dır. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Begüm kimdir sorusu internette en fazla araştırılan ÇGHB 2 ekibi oyuncularından birisidir. Begüm Çağla Taşkın, lise eğitimini Bursa Cumhuriyet Lisesi’nde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerinin ilk temellerini de burada atmıştır. Lise 2’de yapması gereken bölüm seçimi sırasında durumunu ve hayallerini göz önünde bulunduran genç ve güzel oyuncu, rüyasında Beyazıt Öztürk ile bir cipte dolaştığını görmesinin ardından oyuncu olmaya karar vermiştir. Ancak aldığı kararlar onu “İzmir Ekonomi Üniversitesi Ekonomi Bölümü” eğitimine sürüklemiştir.



İzmir’de üniversite eğitimine devam eden genç oyuncu burada İzmir MSM”de bulunan “Actor Studio’ya yazılmıştır. Burada aldığı oyunculuk eğitimine devam ettiği sırada eğitmenlerinin yönlendirmesi ile Müjdat Gezen Konservatuvarında yapılan yetenek sınavına katılım gerçekleştirmiştir. Bu yönlendirme ile katıldığı sınavda başarı sağlamasının üzerine oyunculuk eğitimine Müjdat Gezen Konservatuvarında devam etmiştir. Buradaki eğitimini tamamlamasının ardından genç oyuncu en hızlı şekilde mezuniyetinin ardından “Kim Korkar Hain Kurttan” isimli tiyatro oyunu için yönetmen asistanlığı görevini almayı başarmıştır. Daha sonra eğitmenlerinden Sevinç Erbulak’ın da desteği ile usta oyuncu Haluk Bilginer’in “Nehir” isimli tiyatro oyununda küçükte olsa bir rol almayı başarmıştır. Tiyatro oyunlarının ardından genç oyuncu için çok sayıda reklam filmi teklifi almaya başladı. Bu nedenle pek çok kişi tarafından ilk olarak oynadığı reklamlardan tanınmaktadır. En son olarak ise Yılmaz Erdoğan ile tanışan genç oyuncu 22 kişiden oluşan BKM Mutfak ekibine dahil olmuştur.



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Begüm Çağla Taşkın Nereli?



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Begüm Çağla Taşkın nereli sorusunun yanıtı ise Bursa’dır. Bursa’da dünyaya gelen ve lise eğitiminin sonuna kadar burada yaşayan genç oyuncu daha sonra İzmir ve ardından İstanbul’da yaşamaya başlamıştır.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı


Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Begüm Çağla Taşkın Kaç Yaşında?



Oyunculuk kariyerinde çok hızlı bir yükseliş gerçekleştirmesiyle birlikte çok genç yaşta önemli bir kariyere sahip olmasından Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Begüm Çağla Taşkın kaç yaşında merak ediliyor. 1987 yılında dünyaya gelen genç ve güzel oyuncu 2020 yılında 33 yaşındadır. Ancak güzel oyuncu enerjikliği ve dinamikliği ile yaşına göre çok daha genç göstermektedir. Halen ÇGHB 2 ekibinde skeçlerde en fazla rol alan isimlerden birisidir.