İlk versiyonuyla izlenme rekorları kıran ve ardından uzun bir ara veren Çok Güzel Hareketler Bunlar, ikinci versiyonuyla 2019 yılında tekrar ekranlardaki yerini aldı. Yeni bir ekip ve yenilenen yüzüyle yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2

İlk versiyonuyla izlenme rekorları kıran ve ardından uzun bir ara veren Çok Güzel Hareketler Bunlar, ikinci versiyonuyla 2019 yılında tekrar ekranlardaki yerini aldı. Yeni bir ekip ve yenilenen yüzüyle yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibi, çok kısa bir süre içerisinde başarılı oyunculukları ve birbirinden eğlenceli karakterleri ve senaryoları ile izleyicinin beğenisini toplamaya başardı. İlk Çok Güzel Bunlar Hareketler ekibinde olduğu gibi ikinci ekipte de bazı isimler hem oyunculukları hem de canlandırdıkları karakterler ile öne çıkmayı başardı. Bu isimlerden birisi olan ve internette Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Gürhan kimdir şeklinde araştırma yapılan Gürkan Altundaşar’dır. Gürkan Altundaşar, başarılı oyunculuğuyla büründüğü tüm karakterlerde izleyiciyi kahkahaya boğmayı başarmıştır.



Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinde yer alan Gürhan Altundaş, lise eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuğa karşı eğitimi dolayısı ile üniversite eğitimini bu doğrultuda yönlendirmiştir. Başarılı oyuncu, lise eğitiminin ardından oyunculuk üzerine üniversite eğitimini Eskişehir’de almıştır. Eskişehir Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümü’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncunun, üniversite düzeyinde oyunculuk eğitimi konusunda fazlasıyla zorlandığı bilinmektedir. Gürhan Altundaş, oyunculuk kariyerinin gelişimine ilişkin olarak verdiği demeçlerinde toplamda 5 farklı oyunculuk yetenek sınavına girdiğini belirtmiştir. Oyunculuk eğitimi konusunda fazlasıyla sıkıntılı bir süreç yaşamasına rağmen Türk toplumunda yaygın görülenin aksine ailesinden çok fazla destek aldığını da belirtmektedir.



Çok Güzel Hareketler Bunlar Gürhan, 2013 yılında oyunculuk eğitimine yönelik olarak İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul’a yerleşmesinin ardından çok sayıdaki tiyatroda sahnelenen oyunlarda rol alan oyuncu, 2016 yılında BKM Mutfak ekibine dahil olma başarısını göstermiştir. 2016 yılında girdiği  BKM Mutfak ekibi ile birlikte çok sevilen Çok Güzel Hareketler Bunlar yapımının ikinci versiyonunu yenilenmiş ekiple birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 olarak yapmaya başlamıştır.

Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi? Batu Alıcı Ne Kadar Kazandı? 1 Milyon TL Soruya Cevap Verdi Mi?


Çok Güzel Hareketler Bunlar Gürhan Altundaşar Nereli?



Canlandırdığı sarhoş karakteri ile oldukça büyük bir popülarite yakalayan ve yeni Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin en popüler yüzlerinden birisi haline gelmesi nedeni ile oyuncu hakkında internette çok fazla araştırma yapılmaktadır. Bu araştırmalardan birisi de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Gürhan Altundaş nereli şeklindedir. Gürhan Altundaş, Ankara doğumludur.



Çok Güzel Hareketler Bunlar Gürhan Altundaşar Kaç Yaşında?



Oyunculuk serüveni boyunca çok fazla zorluk yaşayan oyuncu 1984 doğumludur. Bu nedenle internette hakkında yapılan aramalardan olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Gürhan Altundaş kaç yaşında sorusunun yanıtı ise 36 şeklindedir. Ayrıca oyuncu kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Dizdar ile dünya evine girmiştir.