Show TV ekran bu zamana kadar en fazla reytinge bulayan dizi Çukur 4. sezon önce başladı.

Show TV ekran bu zamana kadar en fazla reytinge bulayan dizi Çukur 4. sezon önce başladı. En çok sevilen yer alan Çukur 4. sezon 5. bölüm izle Çukur 4. sezon 5. bölüm tamamı izle Show TV ekranları ile birlikte anlaşmalı olan puhu TV'de yayınlanan Çukur dizisi 98. bölümü izle! Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle çok sevilen Çukur 5 Ekim 2020 Pazartesi bölümünde neler olacak ? Çukur yeni bölüm izle sevinerek izlenilen ünlü oyuncu Aras Bulut iynemli'nin bütün dizilerinde ve filmlerinde ki başarısından hepimiz aşikar iken yayınlandığı ilk günden itibaren Koçovalılar ve Erdenetlerin adeta Savaşı'nın anlatıldığı Çukur 4. sezon 5. bölüm bu akşam sizlerle idi.



Çukur 4. sezon 5. bölüm izle çukur 98 bölüm izle!



Show TV ekranlarında Aras Bulut İynemli dizisi deyince adeta rekorlardan bahsettiren Çukur dizisi yine yepyeni ve aksiyon dolu bir bölüm ile sizlerle oldu. Peki bu akşam Çukur son bölümde neler oldu ? Çukur 4. sezon 5. bölüm izle ! Çukur 5 Ekim 2020 Pazartesi bölümü de Geçtiğimiz sezonlar ve geçtiğimiz bölümlerde olduğu gibi günün rekor aramalarını kırmakta. Show TV ekranlarının çok sevilerek izlenilen dizisi Çukur puhu TV kanalında da yayınlanmakta iken Çukur 4. sezon 5. bölüm puhu TV izle linki de izleyicileri tarafından çok meraklı araştırılmaktadır.



Koçovalıların lideri Yamaç'ın geçtiğimiz bölümlerde kötü bir dönemden geçmesi ile birlikte,, babasını zorla öldürmesinin bütün mahallede duymuş, Cumali tarafından vurulmuş ve mahalleden kovulmuştur . Kendini ifade edemeyen Yamaç ne yapacağını şaşırmış iken geçtiğimiz bölümde kendimi Erdenetler e saktım diyerek, adeta herkese meydan okumuştu. Yamaç'ın zor günlerinde bir tek yanımda olan isim Vartolu olmakta iken kendisinden gelen tam destek ile Yamaç ne yapacağına karar vermek durumunda kalıyor. Zamanla herkes Yamaç'ı anlayacak diyen Vartolu ile Yamaç'ın konuşması yaşanan o anlar Çukur 4. sezon 5. bölümüne damgasını vuruyor.



Azkar aşkı bitti



Geçtiğimiz bölüme damgasını vuran olayların ilk başında Azer karakterinin diziden ayrılması herkesi çok üzülmüştü. Karaca'nın çok sevdiği belalısını ve düşmanını öldürmesi ve sonrasında ise adeta kendinden geçtiği dakikalar Çukur son bölüme damgasını vururken Azer karakterine can veren Cihangir Ceyhan da diziye veda etmesi bir o kadar herkesi üzdü.



Çukur'da dengeler değişiyor



Çukur'da Yamaç'ın Erdenetler tarafına geçmesi Çukur yeni sezonunda bütün dengeleri değiştiriyor. Sevdalısı Azer'in hayatına kıyan Karaca , yeni bir Savaşı başlatıyor. Azerin kardeşleri koçovalılara savaş açıyor . Bunun üzerine Cumali harekete geçerek kurtuluşlar'a saldırıyor.



Cumali dehşete düşürüyor



Kardeşi Yamaç'ın Erdenetler tarafına geçmesi akabinde Cumali Adeta ne yapacağını şaşırıyor. Nedim'in Yamaç hakkında Erdenet' lilere sizin adamınız diye tabir etmesi akabinde bir sır perdesi daha aralanıyor.

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


Mezarlıkta hareketli dakikalar



Vartolu Cengiz'in peşi sıra takip etmektedir ve mezarlıkta yaşananlar Vartolu'yu harekete geçirmiştir. Kavganın ortaya çıkması ile mezarlıkta çok büyük bir hareketlilik yaşanmoştır. 



Öte yandan Yamaç ve Vartolu, Arık'ın yerini bularak onu kurtarmak için harekete geçtiler. Arık'ı kurtarma operasyonu başlatsalarda çok şok edici dakikalar yaşanmaktadır.  Azer'den hesap soran Karaca İdris'in ölümüne sebep olan adamın kendisi olduğunu öğrenince Azeri tek kurşunlar adına bile vurmuş ve sevdalısına kıymıştır.



Yamaç'ın kendini satması çok konuşuldu



Vartolu,  Çukur 4. sezon 5. bölüm çıkan detaylarda Yamaç'ın bir karar vermesi gerektiğini söyleyerek topu Yamaç'a attı.  Erdenetlerin tarafına geçtiğini öğrendiğimiz Yamaç Çukur 98. bölümde ne yapacak?



Show TV Çukur 98. bölüm tek parça izle



Show TV ekranlarının adeta reyting rekorlarına bulayan Pazartesi günü rekorlarını kimsenin eline bırakmayan Çukur 98. bölümü yani Çukur 4. sezon 5. bölümü bu akşam sizlerle oldu. Çukur izleyemeyenler ve Çukur dizisi izleyip de detaylara ortak olamayanlar için ve muhteşem diziye tekrardan İzlemek isteyenler için hazırladığımız haberimizde Çukur 98. bölüm ile alakalı detaylara ulaşabileceksiniz. Show TV resmi internet sitesi olan www.showtv.com.tr adresinden çukur 98. bölüm full tek parça izle ile izleyebileceksiniz. İsterseniz de Show TV'nin YouTube adresinden Çukur 4. sezon 5. bölüme ulaşabilirsiniz



Çukur 98. bölüm çalan türkü herkesi duygulandırdı



Cumali Kahraman'dan türkü söylemesini istemektedir. İçinde söyleyemediği duygularını ise kimseyle paylaşamamaktadır. Selim ve Kahraman Ela Gözlüm türküsünü birlikte söylerken yaşanan duygusal dakikalar herkesi mest etti.