4. sezonuyla final yapacağı açıklanan Çukur dizisi finalinin sinema filmi olarak çekileceği, beyazperdede yayınlanacağı iddialara şu sıralar çok konuşuluyor.

Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi! Disney Teneffüs Zili Recess Nihayet Platforma Yüklendi!
4. sezonuyla final yapacağı açıklanan Çukur dizisi finalinin sinema filmi olarak çekileceği, beyazperdede yayınlanacağı iddialara şu sıralar çok konuşuluyor. Öte yandan ortaya atılan iddialar da Show TV ekranlarında Çukur dizisinin final yapması sonrasında dizinin beyazperdeye aktarılacağı bütün Çukur'un konusunun sinema filmi olacağı da söyleniyor.

Çukur filmi çekiliyor


Çukur Vartolu Sadettin'in Hayat hikayesinin beyazperdeye aktarılacağı iddiaları da kesinleşmiş iken 1992 senesinde vartolunun Ağrı Doğubeyazıt'taki çocukluk günlerinin anlatılması ile başlayacak olan Çukur filminin senaristliğini Damla Serim ve Gökhan Horzum üstleniyor.  Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturacağı ve etkileyici hikayesi ile tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan Çukur sinema filminin çekimlerine bu ay başlaması planlanıyordu. Ancak mevcut Corona salgınının devam etmesi ve sinema salonlarının açılıp kapanması muammasını süre gelmesi ile yaşanan endişe ve namıdiyar Vartolu Sadettin Erkan Kolçak köstendil'in yeni Baba olması sebebiyle de Çukur filmi çekimleri biraz daha ertelendiği açıklandı.

Mayıs ayında final yapacak olan Çukur dizisinin filmi çekileceği açıklaması sonrasında Çukur sinema filminde kimler oynayacak? Çukur filmi oyuncu kadrosu kimler var.  işte detaylar...

Çukur filmi oyuncu kadrosu


Çekimlerinin ertelendiği açıklanması sonrasında Çukur dizisinin finalinin beyaz perdede olacağı iddiaları ayyuka çıkmış iken, Vartolu'nun hayatı ile başlayan film de her karakrin aynı Çukur dizisindeki isimlri ile bizlerle olacağı belirtildi. İşte tam da bu sırada çok sorulan soru Çukur filmi mi olacak sorusu sorasında yanıtında da oyuncu kadrosuna göz atmak istedik.   Önümüzdekki son bahar da çekilmesi lanlanan Çukur filmi karakterleri de aynı... Oyuncuları da... Vartolu Sadettin, Cumali koçovalı, Saadet, İdris koçovalı ,Aliço, Medet, Muhittin, Kemal,Sultan koçoval,ı emmi, Cumali amca, Celasu,n Yamaç koçovalı

Yani çukur filmi Mayıs ayında final yapmaya hazırlanan Çukur dizisinin kadrosundaki oyuncular ile sinema filmine hazırlanıyor....

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz senelerde de Kurtlar Vadisi içiin bezer bir drum bizlerle olmuşu. Senelere damgasıı vuran Kutlar Vadisi final bölümü sinema filmi olarak çekilmişti.

Aslında Çukur dizisi içinde aynı şey düşünülüyordu.. Ancak hayatı alt üst eden korona salgını sebebiyle sinemaların kapalı olması muamması sebebiyle show tv ekranlarında Çukur dizisi finaline ortaklık edeceğiz. Final yapmasına sadece günler kala Çukur'da yepyeni bir savaş Cumali Amca ile başlamıştı. Öyle ki Cumali Amca'nın Yamaç'ın öz babası olduğu söylenirken, ilerleyen bölümlerde fiale ramak kala tam da Cumali Amca düşmanının ortadan kalkmaya hazırlandığı günlerde Çukur dizisi içi şok bir final yaşayacaksınız.