Pandemi nedeniyle bu sezon ekranlara gelmeyen O Ses Türkiye 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye 2020 yılının son akşamında izleyici karşısına çıkacak.

"Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma! "Yalı Çapkını" Dizisi İçin Yapılan Suç Duyurusu Sonrası Soruşturma!
Pandemi nedeniyle bu sezon ekranlara gelmeyen O Ses Türkiye 31 Aralık akşamı yılbaşı özel bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu O Ses Türkiye 2020 yılının son akşamında izleyici karşısına çıkacak. Jüri koltuğunda Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş'in oturduğu O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde her yıl olduğu gibi birbirinden ünlü konuklar yer alacak.

Bunlardan biri de Doğduğun ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir oldu. Bu akşam çekimleri yapılan O Ses Türkiye yılbaşı özelden görüntüler sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

İşte Demet Özdemir'den O Ses Türkiye yılbaşı özel gecesi şovu:




31 Aralık akşamı yayınlanacak O Ses Türkiye yılbaşı özel gecesinde beyaz bir elbiseyle göz kamaştıran Demet Özdemir, ifşa görüntülerinden anladığımız kadarıyla "Aldatıldık" şarkısını söyleyecek. Sahne performansıyla göz dolduracak olan güzel oyuncu, hangi jüri üyesini seçecek izlerken göreceğiz...

Geçen sene de O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümündeydi


Öte yandan Demet Özdemir, geçtiğimiz sene de O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne Can Yaman ile katılmış; ikili gecede Serdar Ortaç'ın 'Gamzelim' şarkısını söylemişlerdi.



Tüm bu görüntülerin ardından Demet Özdemir kimdir? Hangi dizilerde rol aldı merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu haberimizde detaylandırdık...

Demet Özdemir kimdir? Kaç yaşında


26 Şubat 1992'de 3 çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak Kocaeli'de doğdu. Annesi ve babası ayrıldığı için annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınmıştır. Özdemir bir röportajda belirtti babasının ilişkisi üzerinde "Yıllarca görüşmedik ama kısa süre önce barıştık. Fakat hiçbir zaman bizden nefret ettiğini ya da sevmediğini düşünmedim. Sadece çok inatçıdır."

Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir İlk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar , Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır.



Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır. Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün "Hodri Meydan" şarkısının klibinde oynamıştır.

2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmış olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Burak Aksak'ın yazıp yönettigi Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminde "Aysel" karakterini canlandırmıştır. 2018 Temmuz ayından itibaren Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş adlı dizide "Sanem" karakterini canlandırmaktadır. Erkenci Kuş dizisindeki performansı ile Ortadoğunun en prestijli ödül töreni Murex D'or Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Özdemir şimdilerde Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veriyor. Daha önce Seçkin Özdemir, Can Yaman gibi isimlerle aşk yaşayan Demet Özdemir'in, uzun bir süredir hayatında kimse yok.