Deniz Seki İrfan Özçelik evleniyor mu? Uzunc bir süredir birlikte olan Deniz Ski ve İrfan Özçelik aşkı evlilikle mi taçlanacak. Zor günlerinde sevgilisi İfran ÖZçelik'in yanında olduğunu açıklayan Deniiz Seki takipçilerine ağzı açık bir iddia sundu.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü

Deniz Seki İrfan Özçelik evleniyor mu? Uzunc bir süredir birlikte olan Deniz Ski ve İrfan Özçelik aşkı evlilikle mi taçlanacak. Zor günlerinde sevgilisi İfran ÖZçelik'in yanında olduğunu açıklayan Deniiz Seki takipçilerine ağzı açık bir iddia sundu. Bu açıklama sonrasında herkes nihayet evlenecekler derken, Bodrum tatili paylaşımları ve lüks teknelerindeki  keyifleri binlerce kişi tarafından beğenilmiş ve yorum yapılmıştı. 



Uzatmalı sevgilisi İrfan Özçelik ile 8 ay önce yaptığı bir açıklamada da '1 ay sonra evleniyorm2 dediği ve halaevlenmedikleri ortaya çıkan çift için 'bunu  8 ay öncede söylemiştin' yorumları yapıldı. 



Bir cafe çıkışı sevgilisi ile görüntülenen 50 yaşındaki sanatçı Deniz Seki, nedn evlenmedikleri konusunda açıklama yaptı ve 'evliliğimiz pandemiye takıldı ' dedi. Harbiye konserinin bilet satışının az olması yüzünden iptal edildiği iddialarını soran gazetecilere tepki gösteren Seki, "Bana böyle gelme çok ayıp" dedi.