TV8'de hafta iki her gün yayınlanan moda programı Doya Doya Moda 16 Kasım Pazartesi günü 91. bölümüyle ekranlara gelecek.

TV8'de hafta iki her gün yayınlanan moda programı Doya Doya Moda 16 Kasım Pazartesi günü 91. bölümüyle ekranlara gelecek. Yepyeni bir haftanın başlayacağı yeni bölümde her pazartesi olduğu gibi yeni bir büyük beden kadın yarışmaya dahil olacak. Ancak 16 Kasım Doya Doya Moda'ya katılan isim Bahar Candan oldu. Daha önce de İşte Benim Stilim adlı moda programıyla adını duyuran Bahar Candan'ın değişiminin sebebi ortaya çıktı. Son dönemde aldığı kilolarla takipçilerini şaşırtan Bahar Candan’ın Doya Doya Moda için kilo aldığı ortaya çıktı. Hal böyle olunca Bahar Candan kimdir, kaç yaşında? Kilosu ne merak edildi. İşte detaylar...



Jüri koltuğunda Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu, Seray Sever ve Uğurkan Erez'in üstlendiği büyük beden kadınların en şık olmak için yarıştığı Doya Doya Moda yarışmasının yeni yarışmacısı belli oldu. Bu hafta Doya Doya Moda'ya Bahar Candan geldi! Yarışma için kilo alan Bahar, 36 bedenden 42 bedene çıktı. Peki Bahar Candan kim?

Doya Doya Moda Bahar Candan kimdir?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.

Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.