TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda'da değişiklik yaşandı. Kemal Doğulu'nun jüriden ayrılmasıyla yoluna Ivana Sert ile devam eden moda programından formatta değişmiş erkek yarışmacılar da stüdyoda yerini almıştı.

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda'da değişiklik yaşandı. Kemal Doğulu'nun jüriden ayrılmasıyla yoluna Ivana Sert ile devam eden moda programından formatta değişmiş erkek yarışmacılar da stüdyoda yerini almıştı. Kadın yarışmacılarla birlikte alışveriş yapan ve uyumlu kombinleriyle jüri karşısına çıkıyorlardı. Hatta çiftler birlikte birinci oluyor ya da birlikte eleniyorlardı. Ancak Doya Doya Moda bu hafta itibariyle format değişti. Erkek yarışmacılar pazartesi gününden beri stüdyoda yer almıyor. Peki Doya Doya Moda'da erkekler neden yok? Geri dönecekler mi?

Pazartesi gününden bu yana stüdyoda yalnızca kadın yarışmacıların yer aldığı Doya Doya Moda erkekler geri dönecek mi merak edildi.


Doya Doya Moda erkekler geri dönecek mi?


Doya Doya Moda yarışmasında geçtiğimiz cuma günü Seray Sever, erkek yarışmacıları tek tek sahneye alarak alınan kararı duyurmuştu. Sever, “Programda erkek modasına dair çok şey konuştuk ve izleyicilerimiz sizden çok şey öğrendiler. Harika bir renktiniz programımızda. Pazartesi itibariyle 7 kız yarışmamızla programa devam ediyoruz" demişti.

Büyük beden yarışmacıların şık olmak için yarıştıkları Doya Doya Moda programının jüri koltuğunda Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Ivana Sert ve Uğurkan Erez oturuyor. Doya Doya Moda'da iddialı yarışmacılar her gün konsepte uygun bir şekilde kombin yapıyor ve jüri de onları puanlıyor. Haftanın sonunda ise birinciye kolye ödülü verilirken; toplamda en düşük puanı alan yarışmaya veda ediyor.