TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda'da bugün şok bir veda yaşanacak. 25 Aralık Cuma günü 120.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Doya Doya Moda'da bugün şok bir veda yaşanacak. 25 Aralık Cuma günü 120. bölümüyle yayınlanan Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu ayrılık açıklaması yapacak. Stüdyoda gözyaşları içinde Kemal Doğulu'ya veda edilirken Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden ayrıldı? Yeni jüri üyesi kim olcak? Kemal Doğulu başka bir program mı yapacak aranmaya başladı. İşte detaylar...

Büyük beden yarışmacıların şık olmak için yarıştıkları Doya Doya Moda programının jüri koltuğunda Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez oturuyor. Bugün de 120. bölümüyle ekranlara gelen Doya Doya Moda'da flaş bir ayrılık yaşanacak. Haftanın son gününde jüri üyelerinden Kemal Doğulu ayrılık açıklaması yaptı. "Olmaktan gurur duyduğum programdan ayrılıyorum" diyen Kemal Doğulu neden ayrılıyor? Başka program mı yapacak? Yeni projesi ne araştırılmaya başlandı.


Doya Doya Moda Kemal Doğulu neden ayrıldı?


25 Aralık günü yayınlanan Doya Doya Moda'da Kemal Doğulu ayrılacağını açıklayacak. Stüdyoda matem havasının yaşanmasıyla gözyaşları sel olurken; Kemal Doğulu Doya Doya Moda'ya niçin veda etti merak konusu oldu.

Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın yeni kurduğu dijital platform Exxen'de yeni bir programa başlayacağı için Doya Doya Moda'dan ayrıldı. Doğulu, artık Exxen'de yeni bir programla hayranlarının karşısına çıkacak.



Kemal Doğulu yeni programı ne?

Acun Ilıcalı’nın 1 Ocak’ta yayın hayatına başlayacak olan dijital platformu 'Exxen’de yer alacak olan modacı, 'Kemal Doğulu ile Büyük Değişim' isimli yeni projesini sosyal medyadan duyurdu.

Instagram hesabından paylaşım yapan Doğulu, "Hanımlar. Hazır mıyız büyük değişimlere. Cevabınız evet ise buyurun başvuru adresi" mesajını yazdı.

Doya Doya Moda yeni jüri üyesi kim olacak?

Ayrılığın ardından Kemal Doğulu'nun yerine Doya Doya Moda'ya kim gelecek merak edildi.

Kulis bilgilerine göre; Kemal Doğulu yerine Doya Doya Moda'ya TV8'de daha önce program yapan Raşit Bağzıbağlı gelebilir. Ya da daha önce de İşte Benim Stilim'de de Kemal Doğulu'nun yerine gelen Hakan Akkaya, Doya Doya Moda'ya jüri olabilir.