İddialı tarzların bir araya geldiği TV8’in vazgeçilmez programları arasında bulunan Doya Doya Moda izleyicileri merak içerisinde araştırmalarını sürdürüyor.

İddialı tarzların bir araya geldiği TV8’in vazgeçilmez programları arasında bulunan Doya Doya Moda izleyicileri merak içerisinde araştırmalarını sürdürüyor. Son zamanların en çok reyting rekorları arasında yerini alan Doya doya moda haftanın son gününe gelmesinin ardından 2 Ekim doya doya moda eleneni kim? Diye araştırmalar yapılmaktadır. On binlerce izleyici kitlesine sahip olan TV8 izleyicileri keyifli anlar sunarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Peki, Doya doya moda da kim elendi? 2 Ekim doya doya moda birincisi kim? İşte konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar…



Doya doya moda 2 Ekim birincisi kim oldu? Doya doya moda da bu hafta kim elendi? Gibi pek çok soru gündemimizde ki yerini alması ile beraber son dakika gelişmeleri gündemimizde ki yerini alıyor. İddialı yarışmacıların bir araya gelmesiyle beraber birbirinden farklı hünerlerini bir araya koydukları doya doya moda milyonlarca vatandaşımız için keyifli anlar sunuyor. Doya Doya moda izleyicilerinin yeni sezonda birbirinden farklı yarışmacılar ve çeşitli konseptlerle gündemimizde ki yerlerini almaktadırlar. Rekabet içerisinde bulunan yarışmacıları destekleyen vatandaşlarımız 2 Ekim günün birincisinin kim olduğuna dair araştırmalarını sürdürmesiyle beraber kimin elendiğini de merak ederek araştırmaktadır.



2 EKİM DOYA DOYA MODA ELENİNİ BELİRLENDİ Mİ?



Pek çok vatandaşımızın merak içerisinde ekranların başında izlemiş oldukları ve keyifli vakit geçirdikleri Doya doya moda programı izleyici kitlesini merak içerisinde bırakıyor. 2 Ekim Cuma gününe denk gelmesinin ardından haftanın en düşük puanını alan yarışmacının yarışmaya veda edeceği bilinmesi ile birlikte dikkatleri üzerine çekmektedir. Peki, haftanın en düşük puanını kim aldı? Aynı zamanda Haftanın başı yani pazartesi günü elenen yarışmacının yerine gelen yarışmacı kim olacak?



Doya doya moda izleyicilerinde iyi bildiği gibi pek çok yarışmacı birbirinden farklı konseptiler ile gündemimizde ki yerini almasıyla beraber heyecanlı dakikalar geçirmektedirler. Farklı konseptler içerisinde bulunan yarışmacılar jürilere kendilerine beğendirmek için elinden geleni yapmaktadırlar. Jüriler yarışmacılara puanlama yapmaları ile beraber haftanın sonunda haftanın birincisi ve haftanın sonuncusu belirlenesi ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”


2 EKİM DOYA DOYA MODA BİRİNCİSİ BELLİ OLDU! KİM ELENDİ?



TV8 ekranlarının vazgeçilmez programları arasında yerini alan doya doya moda birbirinden farklı konseptler içerisinde bulunması ile beraber dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış ve gerekli değerlendirmeler yapılması ile birinci ve sonuncusu belli olacak. Bir hafta boyunca birbirinden farklı konseptlerle karşımıza çıkan doya doya moda on binlerce vatandaşımızın keyifli vakitler geçirmesini sağlamaktadır. Yarışmacılar hafta içi yapmış olduğu konseptler 5 puan ile Cuma günleri ise 20 puan ile değerlendirmeleri ile birlikte farklı sonuçlar elde ederek birinci ya da sonuncuyu belirleme olanağına sahip olabilmektedir.



Doya doya moda yarışmacıları her gün farklı konseptler ve tarzlar ile gündemimizde bulunmasının ardından vatandaşlarımız tarafından 2 Ekim Doya doya moda eleneni kim? 2 Ekim doya doya moda birincisi kim oldu? Gibi pek çok soru ile gündemimizde ki yerini almaktadır. Konu ya dair ayrıntıları ve gerekli cevapları açıklanmasının hemen ardından haber adresimiz üzerinden öğrenme fırsatını elde edebilirsiniz.