Ekranlarda ortalık fena karıştı. Dizi severlere kötü haber geldi.

Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı” Yönetmenden 22 Yıl Sonra İtiraf: “Amelie Aslında Bir KGB Ajanıydı”
Ekranlarda ortalık fena karıştı. Dizi severlere kötü haber geldi. 11 dizinin final tarihi açıklandı. Fakat bu 11 diziye sezon sonuna kadar bir kaç dizinin daha eklenerek sayının yükselmesi bekleniyor.

Kanallarda dizi kalmadı desek yeri! Tam 11 dizinin final haberi kesinleşti!

Bu sezon ekranlarda birbirinden iddialı diziler yer alıyor. Bu nedenle yeni başlayan ve özellikle düşük reyting alan dizilere hiç şans verilmeyerek final yaptırılıyor. Bunlara hikayesi bitenlerde eklenince liste kabarıklaşıyor. İşte finali kesinleşen diziler listesi!

1)Payitaht Abdülhamid ( TRT 1)

Bülent İnal'ın başrolünde yer aldığı 4 yıldır cuma akşamları TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşan Payitaht Abdülhamid, 155. bölümle birlikte ekrana veda ediyor.

2) Baraj (FOX)

Son dönemlerde  düşen reytinglerini kurtarmak için konusundan çıkıp entrikalarla yoluna devam başrollerinde Feyyaz Duman, Gizem Karaca gibi ünlülerin yer aldığı Baraj dizisi de 30. bölümü ile ekranlara veda ediyor.



3) Hekimoğlu ( Kanal D)

Timuçin Esen'in başarılı oyunculuğunun gündeme damga vurduğu ve  kadrosunda birçok başarılı ismin yer aldığı Hekimoğlu dizisi 50.bölümü ile ekranlara veda ediyor.

4) Ramo ( Show TV)

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın başrolünde yer aldığı Ramo dizisi de 40. bölümü ile ekranlara veda ediyor. 2 sezondur başarılı bir şekilde yayın hayatına devam eden dizinin final kararı dizi severleri üzdü. 3 sezonu ile umutlu bekleyiş sürerken yapım final kararı aldı.



5) Arıza (Show TV)

Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker gibi başarılı isimlerin yer aldığı Arıza dizisi  30. bölümü ile ekranlara veda ediyor.


6) Çukur ( Show TV)

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Çukur'da Mayıs ayının son haftası ekranlara veda ediyor. Kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Damla Sönmez gibi oyuncuların yer aldığı sevilen dizide sona yaklaşarak, final yapıyor.



7) Sefirin Kızı ( Star TV)

Neslihan Atagül'ün ayrılığından sonra reytingleri iyice düşen  dizi 52. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Tuba Büyüküstün diziye dahil olsa da değişen bir şey olmadı. Her hafta reytingi düşen dizi ekranlardaki macerasını tamamlıyor.

8) Seni Çok Bekledim ( Star TV)

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde olduğu Seni Çok Bekledim dizisinin de ekranlardaki macerası kısa sürdü. Star Tv 'de cuma günü yayınlanan dizi 13. bölümü ile ekranlara veda ediyor.

9) Hercai ( ATV)

Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in  başrolünde yer aldığı imkansızdan doğan aşkı konu edinen Hercai dizisi de final yapıyor. Geçtiğimiz sezona damga vuran dizi bu sene istenilen başarıyı gösteremeyerek ekranlara veda ediyor.



10) Kuzey Yıldızı İlk Aşk ( Show TV)

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın da final tarihi açıklandı. Başrollerinde Aslıhan Güner ve  İsmail Demirci'nin yer aldığı Kuzey Yıldız İlk Aşk  dizisi de 67. bölümü ile 15 Haziran'da ekranlara veda ediyor.

11) Benim Adım Melek ( TRT1 )

Başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Benim Adım Melek dizisi de son zamanlarda düşen reytinglerden sonra final yapma kararı aldı. TRT1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanan dizi 66.bölümü ile ekranlara veda edecek.

Yukarıda yazdığımız 11 dizi finali kesinleşerek Mayıs ayının sonunda final yapmaya hazırlanan dizilerdir. Fakat henüz akıbeti açıklanmayan dizilerde bulunmaktadır.

ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı, FOX TV'de Kefaret, Star TV'de Akrep, TV8'de Doğduğun Ev Kaderindir  ve Show TV 'de yayınlanan Alev Alev dizilerinin de reytingleri oldukça düşüktür. Bu nedenle bu 5 diziden de final haberi gelmesi bekleniyor.

Menajerimi Ara ve Sen Çal Kapımı dizileri de yaz boyunca ekranlarda olacaktır. Dizilerle ilgili yeni gelişmeler oldukça paylaşmaya devam edeceğiz!