Emanet 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu Emanet dizisinin heyecanla geçen 139.

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Emanet 140. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu Emanet dizisinin heyecanla geçen 139. bölümü sonrasında merakla aranmaya başlanmış iken günlük dizi Emanet 'i merakla takip eden izleyici, Kanal 7 Emanet 140. bölüm özeti ile birlikte Emanet 19 Mart 2021 yeni bölümünde neler olacak detaylarını merak ediyor.

Kanal 7 kanalının günlük dizi serüveni bildiğiniz üzere en çok izlenilen dizisi Emanet ile tam sürat devam ederken bu akşam yayınlanan emanet 139. bölümü sonrasında Emanet 140. Bölüm özeti ve Emanet 140. Bölüm fragmanı merakla takip ediliyor. Hafta içi her gün 19.00 haber saati yayınlanmasından etkilenmeyen, reytinglerini hep üst sıralarda takip eden Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarına izleyicisini bağlarken dizinin hemen bitimi sonrasında yayınlanan Emanet yeni bölüm fragmanını merakla takip ediyor . Peki Emanet 140. bölüm fragmanı detayları neler olacak.  Emanet dizisi yeni bölümünde yaşanacak olayları sizler için derledik işte detaylar....

Emanet 140. bölüm fragman özeti


Bu akşam yayınlanan dizinin yeni bölümü sonrasında merakla Emanet 140. bölüm fragmanı ve özeti araştırılmaya şu dakikalar itibarı ile başlamış bulunmakta iken Seher'in konağı terk edip etmeyeceği Yusuf'un velayetini alıp almayacağı soruları çok merakla araştırılırken, Yaman'ın yaşayacağı çok büyük pişmanlığın sonrasında ortaya çıkan detaylar bu akşam çok konuşulacak. Artık pes diyen Seher , Emanet yeni bölümde Yaman'a karşı adeta bir savaş başlatılmış olup intikam alevi ile adeta yanmaktadır . Yaman'ın gerçek yüzü ile karşı karşıya kalan Seher, Yusuf'u alıp konağı terk etmek istemektedir. Bu planın dan henüz hiç kimseye söz etmeyen Seher,  Yaman'ın kaçma planlarını duyması ile birlikte önüne büyük engeller koyacağını farkındadır. Seher'in tek amacı Yusuf'un velayetini üzerine almak olurken, Yaman'ın maddi durumunun seherden daha yeterli olması sebebiyle velayeti de alamayacağını farkındadır.

Emanet 140. bölüm fragmanını detaylı olarak inceleyecek olursak Seher, Evden kaçma girişiminde bulunsa bile Yaman kendisini sürekli olarak göz hapsinde tutmaktadır. Ancak Seher yakaladığı İlk fırsatta Yusuf'u da yanına alıp yaman'ı yıkacak bir şekilde konağı terk etmiştir.  Yaman çılgına dönercesine Seher'in Selim ile kaçtığını düşünürken onun lokantasına gidip Selim'i karşısında görmesi ile daha büyük bir vicdan azabı çekmeye başlamıştır. Çünkü Seher hiçbir yerde yoktur.

Yaman Seher'e kötü davranmasının vicdan azabını çekmeye başlarken, ortadaki sahte dosyaları da diğer bir yandan araştırmaya başlamıştır . İlerleyen bölümlerde Yaman Seher'e suçsuz olduğunu anlatsa da artık iş işten geçmiş olacağı iddia edilirken,  gerçekleri öğrenen Yaman'ın hatasını telafi etme girişimlerine şahitlik edeceğiz.  Yaman'ın kendine ettiği hakaretleri bir türlü unutamayan Seher , konağa tekrar gelse bile o da bütün gerçekleri anlayacak ve çift barışsa da içlerinde sürekli olarak kanayan yara kalacağı Emanet 140 bölüm fragmanı detaylarında bizlerle birlikte olacak .

Emanet yeni bölüm fragmanına aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz

Emanet 140. bölüm fragmanı izle