Emanet 10 MArt fragmanı yayınlandı mı kanal 7 aramaları Emanet 133. bölüm fragmanı yayınlandı mı araması ile süregeliyor.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?
Emanet 10 MArt fragmanı yayınlandı mı kanal 7 aramaları Emanet 133. bölüm fragmanı yayınlandı mı araması ile süregeliyor. Emanet 132. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak iken Emanet 9 MArt 2021 Salı 132. bölümünde neler olcağı detayından sonra Kanal 7 Emanet 133. bölüm fragmanı Emanet 10 MArt fragmanı detayları araştırılmaya başlandı bile.  Hafta içi hergün Kanal 7 ekranlarının günlü dizisi olarak bizlerle birlikte olan Emanet dizisi 9 Mart yaşananların hemen akabinde sizlere Emanet 10 Mart fragmanı nı sunacağız. Peki Emanet 133. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar....

Seher ile Yaman'ın yeğenlerine sahip çıkmak adına girdikleri yolda bir de karşılığını Aşk çıkarsa kendilerine verilen emanete sahip çıkmak bir tarafa Dursun aşkım zorluklarının da birlikte yaşandığı Emanet 132. bölümü bu akşam 19.00 itibari ile sizlerle birlikte oldu. Emanet 9 Mart yaşananlar ve emanet 10 Mart fragmanı detaylarını Sizler ile paylaşacağız.  Peki Emanet 10 Mart fragmanda neler olacak işte detaylar...

Özellikle de Yaman'ın Seher'e güvenmemesi konusunun işlendiği Emanet 9 Mart 132 bölümü akabinde herkes Yaman ile Seher boşanacak mı? sorusunu sorarken ikbal'in cezalandırılmasına isteyen izleyici sayısının yüzbinlere ulaştığına sizlere söyleyelim.

Emanet 132. bölüm Emanet 9 Mart neler oldu




Yaman, Nedim'den dosyaların gerçek olduğunu görmesi sonrasında gözlerinin parladığına şahitlik ettik. Yaman, Sehr'in kendisini aldattığını ve Seher'in Selim ile kaçacağını düşünmesi sonrasında yaşadığı şok Emanet 132. bölüme damgasını vurmuş iken, Seher'in adeta burnundan getireceği tavırla sergilemektedir. Uyguladığı psikolojik baskıya karşılık Seher'in tepki vermemesi hrkesi çok üzerken, Emanet 9 Mart bölümünü izleyenler Seher ile YAman boşanacak mı sorusunu sormuştur. Seher'e atılan iftiradan haberi yoktur ve sadece Yusuf için sessiz kalmaktadır. Ancak Emanet 133. bölüm fragmanında yaşanacak bir şok detay ile Seher'in Yaman2ı terk ettiğini görebiliriz. YAni Emanet 10 Mart fragmanında izleyicileri daha da üzüntülü anlar bekleyecek.







Seher Emanet 132. bölüm de kendini ispat edememiştir. Yaman'ın Yusuf2un velayetini alması sonrasında Emanet 133. bölüm fragmanında boşanma davası açtığına da şahitlik edebiliriz.   Yaman ve Seher'in aşkı daha sınanacak ve sonradan boşanma sürecinde sahte dosyalar ortaya çıkacak.







Eğer ki olası bir durum da  Yaman,Seher'e boşanma davası açmazsa gerçekler bir süre ortaya çıkmayacak. Ali'nin peşine düştüğü olaylarda Yaman da sahte dosyalardan bahsedecek. Ali de Seher'e güvendiği için bu belgeleri hemen incelemeye alacak. Emanet 10 Mart fragmanında yani Emanet 133. bölüm fragmanında budetaylarortaya çıkmasa da Yaman eninde sonunda bu gerçekleri öğrenmesi sonrasında çekeceği vicdan azabı onun elii kolunu bağlayacak.
















SessizAli de Kiraz'a aşkı ilan etmesi gerektiğini söyleyen Emanet dizisi severler Emanet 133. bölüm fragmanında da buna ulaşamayacak.



Emanet 133. bölüm fragmanı 10 MArt yayınlandı mı?



19.00 itibari ile başlayan Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı karşımıza Emanet 133. bölüm olarak çıkacak iken, dizinin hemen bitiminde verilen Emanet 10 Mart fragmanını sizlere sunacağız