Emanet 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet 96.

Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et" Ünlü Yer Bilimci Prof. Dr. Celal Şengör Canlı Yayında Küfür Etti: "S... Et"
Emanet 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Emanet 96. bölüm fragmanı izle Kanal 7 İzle7 Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Emanet  hafta sonu tatilinde de çok aranacak. Emanet 96. bölüm fragmanı çıktı mı. Emanet 96. bölüm fragmanı 18 Ocak 2021 neler olacak ? Emanet yeni bölüm fragmanı ve Emanet 96. bölüm fragmanı izle detayı haberimizde...  ve Emanet yeni bölüm yaşanacak arın detayları sizlerle.  Emanet 96. bölüm neler olacak?

Emanet 96. bölüm fragmanı 18 Ocak 2021

Kanal 7 deyinde hint dizileri ve günlük diziler akla gelirken, herkes merakla 16 Ocak akşamı yayınlanan Emanet 95. son bölüm akabinde Emanet 96. yeni bölüm fragman detayları araştırılıyor. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her akşam haber saatinde yayınlanmasına rağmen çok izlenen dizi Emanet dizisinin 95. bölümü bu  akşam sona erdi. . Her akşam diziyi merakla izleyenler şimdiden yarın neler olacak sorusunu sormaya başladı. Seher ve Yaman'ın aşkına herkes sevinmeye başlarken, diğer taraftan da kötülük edenlerin cezasını cekeceği döneme girmiş bulunmaktayız. Seher ve Yaman arasında yaşanılanların nereye doğru gideceğinin çok merak edildiği Emanet 96. bölüm fragmanı sizlerle.

2020 Eylül ayı itibari ile başlayan ve çok izlenen dizi Emanet 96. bölüm fragmanı izle linki yazarak sitemize ulaştınız. İşte sizler için Emanet 96. bölüm fragmanı ve Emanet son bölümde neler olduğu özeti. Geçtiğimiz ay başlayan ve ilk başladığı günlerde reytinglerde tökezleme yaşayan Emanet dizisinde heyecan, Gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Herkes Emanet yeni bölümünde yaşananları bu akşam çok merak etmişken biterken küllerinden doğan Emanet aşıkları Seher ve Yaman akıbeti de yayınlanan Emanet son bölümde sonuçlandığını görmüş iken aralrındaki sonsuzluk işareti alışverişi bu aşkı daha da alevlendirecek. . Emanet 18 Ocak 2021 yeni bölümünde neler yaşanacak ? Emanet 96 . bölüm fragmanı ve detayları sizlerle

Emanet son bölüm yaşananlar


Emanet dizisinin yeni bölümünde Yaman sonsuzluk işaretini Seher'e verdi. Yaman,Seher'e bunun sonsuzluk işareti olduğunu seninle anladım dedi.Ve Seher'e onu hediye etti. Artık Yaman,tamamen Seher'e aşık oldu. Ayrıca Yaman onun için şirket hissesi vermeyi planladı. Ama bunu öğrenen Zuhal ve İkbal sinirden çılgına dönecek. Çünkü kırımlıların mirasının gitmesini istemeyecek. Hatta bunu engellemek için ellerinden geleni yapacak.Seher'in de Zuhal ve İkbal'in gerçek yüzünü görmesi gerekiyor.Yoksa onlar yüzünden hem Yaman'ı kaybedecek.  Hem de hayatı tehlikeye girecek. Yaman ise her şeye rağmen Seher'in yanında olup ona destek olacak.






Emanet yeni bölümü ile 18 Ocak 2021 Pzartesi  günü sizlerle