EDHO 171. bölümde şok ayrılık iddiaları .

EDHO 171. bölümde şok ayrılık iddiaları ... Ayrılık çanlarının zaman zaman çalmaya devam ettiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 171 .bölümde Behzat ölecek mi ? Emir benderlioğlu diziden ayrılacak mı? EDHO Derman kimdir kim canlandırıyor? Peki EDHO 171. bölüm neler olacak? soruları dizinin yayınlandığı saatte emiiz ki gündemdeki en çok konuşulan konu olacaktır. Salı akşamlarının reyting sever dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz namıdiğer EDHO yeni sezonu bir başladı pir başladı dedirtircesine EDHO Salı akşamı reytingleri elinde bırakmadı.  EDHO behzat'ın geçtiğimiz hafta vurulması sonrasında herkes bu akşamyanıtı verilecek olan EDHO Behzat öldü mü? Emir Benderlioğlu diziden ayrıldı mı? sorularının yanıtları şu sıralar dizi fanatkleriin en çok sorduğu soru olurken, yanıtını sizler bu akşam yayınlanancak olan EDHO yeni bölümde bulabileceksniz.

EDHO ayrılık çanları çalıyor


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi başrol oyuncularından olan EDHO Behzat ölecek mi sorusu ve mazlumlar Apartmanı ile çakışması da zaman zaman yaşanan reyting sorunlarına Mahal vermek de idi. Ancak dizinin ilerleyiii konusunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcıları gerek kadroya yeni kalktığı Ustalar gerekse de Kadrodan çıkarttığı Ayrılık vaktinin geldiği o oyuncular konusunda gündemde olmayı çok başarırken şu sıralar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Behzat ölecek mi ? Behzat nasıl vurulmuştu? kim vurmuştu?  gibi sorular sonrasında edho son bölüm fragmanında hastanede adeta canı ile pençeleştmesi sonrasında gözler önüne serildi. 171 bölümde Behzat diziden uçup gidecek mi ? Sizler için edho Behzat diziden ayrılacak mı gibi soruların yanıtları ile birlikte kim tarafından vurulacağı da merakla araştırılıyor işte detaylar... Peki EDHO Derman kimdir?

İlk Hamdi gidecek


Herkes EDHO Behzat ölecek mi sorularını sorarken, şok bir ayrılık daha bu akşam EDHO 171. bölümde gündem yapacak. EDHO'ya Çukur'dan transfer olan sürpriz bir şekilde katılan ve yaptıkları ile adından söz ettiren Yaman Korkmaz'ın babası Beşir Hamdi Korkmaz diziden ayrılacağı iddia  edilirken, Beşir Hamdi Korkmaz yani Muhammed cangören eski dizisi çukura geri döneceği sosyal medyanın gündeminde..  Muhammed cangören çukur dizisinde canlandırdığı Reşit Feyzullah karakterini tekrar canlandıracak söylentileri ne kadar doğru bilinmez bunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.


Hamdi Korkmaz nasıl ölecek ve EDHO'dan nasıl ayrılacak


Behzat'ın EDHO son bölümünden sonra vurulma olayından sonra çakırbeyliler Korkmazlar ailesine büyük bir baskın yapacaklar. Bu kere Hamdi Korkmaz'ı Haşmet yakalayacak. Façalıların diziye dahil olduğu geçtiğimiz sezon   haşmetoğlu Ferman ihanet ettiği için onu infaz etmişti. Haşmet'in bu acımaz hali Hamdi Korkmaz'ın da sonunu getirecek. Bu bölüm olmasa bile EDHO 171. bölüm sonunda Hamdi Haşmet tarafından sonu getirilecek.
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Behzat ölecek mi ? Behzat nasıl vurulmuştu? kim vurmuştu?  gibi sorular sonrasında edho son bölüm fragmanında hastanede adeta canı ile pençeleştmesi sonrasında gözler önüne serildi. 171 bölümde Behzat diziden uçup gidecek mi ? Sizler için edho Behzat diziden ayrılacak mı gibi soruların yanıtları ile birlikte kim tarafından vurulacağı da merakla araştırılıyor işte detaylar... Peki EDHO Derman kimdir?
Haşmet Hamdi Korkmaz'ı  yakaladığında Hamdi Korkmaz Yine Aynı numarayı yapacak ama Çekirge bir zıplar iki zıplar hesabı ile  sonunda Yakayı ele verirken,  Haşmet de bu durumda olduğu için Hamdi Korkmaz'ı vuracak.

EDHO Derman dönemi başlıyor


Hamdi Korkmaz'ın öldüğünü öğrenen Derman, hapishaneden kaçacak ve EDHO yeni bölümünde Hamdi'nin ölmesi sonrasında diziye dahil olacak. Öte yandan Derman'ın kaçması ise  Rafet tarafından masaya duyurulacak. EDHO son bölüm de Derman'ın diziye dahil olma sebebi babası Hamdi'nin ölmesi olacak ve hapishaneden kaçarak tekrar EDHO sezonuna damgasını vracak.

Yaman ve Derman ikilisi


Derman geldikten sonra Yaman Korkmaz ile Derman çok iyi bir ikili olacaklar . İki kardeş'in ilk planı aslında Alpaslan2ın karşısına çıkmak olacak. ve Derman ilk önce Alparslan ile karşı karşıya gelecek . Ancak Alparslan derman'a racon kestiği sahne bölüme damgasını vururken,sonra büyüksavaş böylece başlamış olacak.

Korkmazlar Alpaslan'a savaş açacak


Alparslan Behzat'ın da dediği gibi dükkanın karşısına dükkan açma olayı gibi bulunduğu yerdeki oteli satın alacaklar ve Otelcilik işine girecekler.  Masumların yanında olan mafya Alparslan düzenleyeceği büyük toplantıları ve kişileri de otelde ağırlayacağı EDHO son bölüme damgasını vuracak.  Bu durumdan rahatsız olan Korkmazlar2ın tele baskın yapması kaçınılmaz olurken, bu gidişat ile Yaman Korkmaz ile Alparslan bööylece ilk savaşını verecek.

EDHO Derman kim olacak?


Yaman Korkmaz'ın Alparslan'a hayırlı olsuna gitmesi ve bu sahnedeki racon sahnesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölüme damgasını vuracak. Ve bu sahnede de büyük bir racon sahnesi yaşanacak Alparslan'ın gücü  Yaman Korkmaz öyle bir ayar verecek ki bu sahne eminiz ki EDHO dünyasına ayarı çekecek.  Bize Derman karakterini daha önce Kurtlar Vadisi'nde tanıdığımız Halit karakterini canlandıran Özcan varaylı canlandıracak ya da yine Kurtlar Vadisi'nden tanıdığımız Erdal yani Sefa Zengin oynayabilir . Detaylar Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 171. bölümde ortaya çıkacağa benziyor.

EDHO Behzat kimdir Emir Benderlioğlu kimdir


1971 yılı doğumlu olan edho bez hatlı rolüyle karşımıza çıkan Emir benderlioğlu ankaralıdır. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Emir benderlioğlu,  ilk önce heykel bölümü Sonrasında da grafik bölümü mezunu olmuştur. Öte yandan TRT tanıtım koordinatörü olarak karşımıza çıkan edho Behzat,  Alper Çağlar yönetiminde adeta ekip gibi birçok filminde rol almıştır. Sonrasında harika Uygur ajansına kayıt olan Emir benderlioğlu Böylelikle ünlü dünyasına adım atmıştır. Adem'in trenleri, Sessiz Fırtına gibi dizilerde rol alan Emir benderlioğlu Dedektif biraderler'in başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmış iken Kavak yelleri'nde Burak karakteri ile kendisine çok sevdir miştir. Daha birçok dizi filmlerde yer alan Emir benderlioğlu, Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde Behzat façalı karakterini canlandırmaktadır . Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 170 bölümünde vurulması akabinde geçtiğimiz haftadan beri herkes edho Behzat öldü mü sorusunu sormaya başlamıştır sorunun yanıtı bu akşam dizinin yeni bölümü ile sizlerle birlikte olacak