ATV ekranlarında ülke gündemini değiştiren Esra Erol programında günlerdir konuşulan, komşusunun bebeğinin babası çıkan Cengiz Koraltan'a meydan dayağı. Cengiz Koraltan'ı Aydın ülkü ocaklarına bağlı kişiler saatlerce dövdü.

ATV ekranlarında ülke gündemini değiştiren Esra Erol programında günlerdir konuşulan, komşusunun bebeğinin babası çıkan Cengiz Koraltan'a meydan dayağı. Cengiz Koraltan'ı Aydın ülkü ocaklarına bağlı kişiler saatlerce dövdü. İşte Cengiz Koraltan'ın o görüntüleri.

Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl? Sergen Deveci Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Dizileri? Durumu Nasıl?


Esra Erol'da Mide bulandıran Cengiz Koraltan'a meydan dayağı!



1 haftadır ülkenin gündeminden düşmeyen Cengiz Koraltan'a meydan dayağı. Özellikle bebeğinin Cengiz Koraltan'tan çıkması sonrası havalara uçan Esra Karakuş'la beraber gündemde olan, Ferdi Karakuş'un da yakın arkadaşı Cengiz Koraltan ve minik bebeğiyle fotoğraf herkesin midesini bulandırmıştı.





Bu fotoğrafta evli olan Ferdi Karakuş ve Esra Karakuş çiftinin bebeği Cengiz Koraltan'ı. Garip Ferdi Karakuş olaylardan habersiz olarak bu hafta çocuğunun babasının Cengiz Koraltan'dan olduğunu öğrendi ancak bu olaydan daha çok Esra Karakuş'un sevinç çığlıklarıyla gündeme gelmişti.



Çirkin ama seviyorum!





Bir o kadar iğrenç olay sonrası günlerce de Cengiz Koraltan'ın Esra çirkin ama seviyorum. Aşk bu diyerek kendini savunması bile olay olmuştu. Ancak Cengiz Koraltan'ın vicdanı olan herkesin üzüleceği bir olay daha yaşattı. İğrenç adam ülkücüler tarafından saatlerce dövüldü.



İşte Cengiz Koraltan'ın dayak görüntüleri





Cengiz Koraltan'ın son hali!