Esra Erol'da yine olay yine olay! "Sevgilimle konuşurken yakaladığı için bana dünyanın lafını etti" sözü pes dedirtti! Esra Erol'da Hakkı, İsmail ve Hanım arasındaki ilişki sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol'un programında Hakkı "Karımdan boşanmayaca

Esra Erol'da yine olay yine olay! "Sevgilimle konuşurken yakaladığı için bana dünyanın lafını etti" sözü pes dedirtti! Esra Erol'da Hakkı, İsmail ve Hanım arasındaki ilişki sosyal medyada gündem oldu.

Esra Erol'un programında Hakkı "Karımdan boşanmayacağım Hanım da benim sevgilim" diyerek hem ekran başındakileri hem de Esra Erol'u çıldırttı.

Bir başka çilden çıkaran kişi ise İsmail oldu. İsmail, eşi Hanım'ın 9 Mart tarihinde kendisini bir mesaj ile terk ettiğini "Çocuğumuz yok. Eşim rahatsızdı ve 15 yıldır tedavilerle uğraşıyorduk. Benim onu terk etmem lazımken o beni terk etti. Ortada hiçbir sorun yokken neden gitti anlamıyorum. Benim tek isteğim gelsin buraya anlaşmalı olarak boşanalım!" diyerek dile getirdi.

Hanım ise ortaya çıkarak "Hakkı ile kaçtım" diyerek eşi İsmail Bey'in karşısına çıktı.

Evli ve çocuklu olan Hakkı ise tüm bu iddialar üzerine "Karımdan boşanmayacağım Hanım da benim sevgilim" diyerek herkesi çileden çıkarttı.

İsmail ise bu sözler karşısında "Karım Hanım'ı sevgilisi Hakkı'nın elinden kurtarın" diyerek isyan etmesi sosyal medyada gündem oldu.

SOSYAL MEDYA BİRBİRİNE GİRDİ

Sosyal medyada ise bu görüntüler TT oldu. Sosyal medya kullanıcıları "Ahlak kalmadı. Bir de Z kuşağına laf ediyorlar" diyerek bu programlarda yaşananlara tepki gösterildi.

Bazı kullanıcılar ise Esra Erol ve Müge Anlı'nın erkek düşmanlığı yaptığı ve kadınları kötü etkilediğini, feministlik yücelttiğini yazarak pes dedirtti.