Bir dönem evlilik programı ile ekranlara gelen ünlenen sosyal medya fenomeni Hanife Gürdal, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'un evlilik programı ile tanıdığımız fenomen gelin adayı Hanife Gürd

Bir dönem evlilik programı ile ekranlara gelen ünlenen sosyal medya fenomeni Hanife Gürdal, takipçilerini şaşırtmaya devam ediyor. ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'un evlilik programı ile tanıdığımız fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, her geçen gün şaşırtmaya devam ediyor. Sık sık yaptığı şeyler ile gündeme gelen Hanife, bu defa da dansı ile görenleri şok etti. Evlilik programında yaşadığı olaylı tartışmalar ve sözleriyle tanınan Hanife Gürdal, son zamanlarda aniden evlenmesi ve sonrasında boşanmasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Programdayken kapalı olan Hanife, programın bitmesinden bir süre sonra açık saçık pozlarıyla sosyal medyadan kendinden çokça söz ettirmişti. Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Tik Tok için çektiği dans videosu ile gündem oldu.



Katıldığı evlilik programından tanıştığı ve yakın arkadaş olduğu Sevgi Akiska ile Tik Tok videosu çeken Hanife Gürdal, görenleri şaşkına uğrattı. Sevgi Akiska ile çektiği dans videosundaki kıvrak dansı ve hareketleriyle görenlere yok artık dedirtti. Evlilik programı sayesinde ün kazanan ve Instagram hesabında oldukça takipçisi olan Hanife, paylaşımlara doymuyor. Evlilik programı ile ünlenen ve geçtiğimiz günlerde evlenip boşanan Hanife Gürdal, yeni bir skandala daha imza attı.



Hanife Gürdal, Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında uzun sezonlar boyunca evleneceği kişiyi aramıştı. Evlilik programının bitmesiyle programdan ayrılan Hanife, bir süre sessizliğe büründü. Sessizliğini büyük bir bomba ile bozan Hanife Gürdal, kafasını açmış ve açık saçık pozlar vermeye başladı. Örtülü olan Hanife Gürdal, kafasını açtığını duyurduktan sonra da ani bir kararla evlendi. Evliliği ve mutluluğu uzun sürmeyen Hanife hakkında ortaya hamilelik iddiaları atılmıştı. Hamilelik iddialarını yalanlayan Hanife, eşinden de boşandı. Peki, evlilik programı ile ünlenen Hanife Gürdal kimdir? Nereli? Hanife Gürdal'ın eşi kim? Neden boşandı?

Hanife Gürdal Kimdir?

Evlilik programı ile ünlenen ve sosyal medya fenomeni haline gelen Hanife Gürdal, sosyal medya paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Yaptığı her hareket gündem olan Hanife Gürdal, bu defada Tik Tok'ta paylaştığı kıvrak dansı ile gündem olmayı başardı. Peki, evlilik programı ile ünlenen Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir'in Torbalı ilçesinde doğmuştur. 26 yaşındaki Hanife Gürdal, İzmirlidir. İzmirli Hanife Gürdal, ATV'de yayınlanan Esra Erol evlilik programı ile tanınmıştır. Evlilik programına katıldığı zamanlar örtülü olan Hanife, sonrasında başını açtı. Hanife'nin tam adı Hanife Ömrüm Gürdal'dır. Ömrüm ismini pek kullanmayan Hanife, Hanife Gürdal olarak tanınmaktadır. Üniversite eğitimi almayan Hanife Gürdal, lise mezunudur. Hanife Gürdal'ın boyu 1.64 metre ve 59 kilodur.



Hanife katıldığı evlilik programı ile tanındığı için özel hayatı da merak ediliyor. Geçtiğimiz sene aniden evlenen Hanife Gürdal, eşinden boşanmıştır. 26 yaşındaki Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlenmiştir. Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, boşanmıştır. Hanife Gürdal kendisine hiç benzemeyen ablası Hamide Gürdal'ın paylaşımları sayesinde ünlenmiştir. 19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programına konuk olmuştur. Şarkıcı Bayhan, Hanife Gürdal'a talip olmuştur. Hanife, Bayhan'ın görüşme teklifini kabul etmiştir ve ikili yakından görüşmüştür. Evlilik programında ilk 10 ay kimseyi kabul etmeyen Hanife, evlilik programından sonra Aşk-ı Roman dizisinde oynamıştır. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde oyunculuk yapan Hanife, sonrasında bir benzin istasyonunda pompacı olarak çalışmaya başlamıştır. Evlilik programı fenomeni Hanife Gürdal şimdilerde ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Fenomen gelin Hanife Gürdal, sosyal medyadan aldığı reklamlar ile geçimini sağlıyor. Hanife Gürdal'ın instagram hesabında 588 bin takipçisi bulunmaktadır.

Hanife Gürdal Instagram hesabının adı: hanifegurdal3