{"uid":"B05C6E84-0297-44DE-BA4D-EA74A4124DA5_1609234586773","source":"other","origin":"unknown"}

Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı Netflix’in yeni dizisi Beef, Rotten Tomatoes’ta olağnüstü bir puana ulaştı
Exxen ekranlarında yayınlanacak olan dizi, program ve yarışmalar bir bir yayınlanmaya başladı. Exxen dijital platformunda yayınlanacak olan programlara bir yenisi daha eklendi. Exxen'de yayınlanacak olan bu program, yayınlanacak olan diğer programlara göre biraz daha farklı bir formatta olacak. Exxen ekranlarında 'Sürprizimiz Var' adında yepyeni bir program başlayacak. Exxen'de yayınlanacak olan 'Sürprizimiz Var' programını çok başarılı iki isim sunacak. Bunlardan ilki yıllardır ekranlarda olan bir dönem oyunculuk yapmış ancak sonrasında Acun Medya bünyesinde sunuculuğa başlamış olan Alp Kırşan olacak. Yarışmada Alp Kırşan ile birlikte sunuculuk yapacak olan diğer isim ise 2002 Miss Turkey Güzellik yarışmasında üçüncü olan Esra Eron'dur. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen ekranlarında yayınlanacak olan yeni programa ilgi de büyük.

Exxen dijital platformunda yayınlanan ve Alp Kırşan ile Esra Eron'un suculuğunu yapacağı program çok yakında başlayacak. Exxen'de yayınlanmaya başlayacak olan Sürprizimiz Var adlı programda, birçok kişinin yüzü gülecek. Sürprizimiz Var programının afişini görenler hemen araştırmaya ve başvuruları araştırmaya başladı. Sürprizimiz Var Exxen programına nasıl başvuru yapılır ? Sürprizimiz Var'a nasıl katılabilirim ? Exxen Sürprizimiz Var başvuru formu.



Exxen Sürprizimiz Var nasıl katılabilirim ?

Exxen ekranlarında yayınlanacak olan Sürprizimiz Var adlı yardım programına katılmak oldukça kolay. Eğer sizlerde Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform olan Exxen'de yayınlanacak olan Sürprizimiz Var programına katılmak isterseniz yapmanız gerekenler çok basit. Sürprizimiz Var programında yer almak için; 'tv8basvuru.com/basvuru/surpriz/1' adresinden istenilen bilgileri doldurarak başvuru da bulunabilirsiniz. Ya da diğer bir seçenek ise yine 'tv8basvuru.com/basvuru/surpriz/1' sitesine girip, videolu başvuru yaparak da katılabilirsiniz.

Exxen ne zaman başlıyor ?

Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu Exxen dijital platformu yayınlandığı günden beri oldukça ilgi görüyor. Exxen'in ne zaman kullanılma açılacağı, ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Exxen çok yakında yayına başlıyor. Exxen ilk kez yılbaşı akşamı ilk kez yayına hayatına başlayacak. Exxen 1 Ocak 2021 tarihi ile izleyenlerin hizmetine açılmış olacaktır.

Exxen ücretli mi ? Exxen ne kadar ?

Exxen yayınlandığı günden ve duyurusu yapıldığı günden beri herkesin oldukça ilgisini çekti. Bütün ilgiyi üzerine toplayan dijital platform, bünyesinde barındıracağı dizi ve programları da yavaş yavaş açıklıyor. Her yayınlandığı dizi haberi ve program müjdesi ile izleyenler adeta mest oluyor. Exxen'in ne zaman başlayacağı en merak edilenlerdendi. Exxen'in yayın hayatına başlama tarihi belli oldu. Exxen ilk kez yılbaşı akşamında izleyicisi ile buluşacak. Exxen'in başlayacağını duyanların en merak ettiği bir diğer şey ise, Exxen ücretli mi olacak ? Exxen ne kadar olacak ?

Exxen'in ücretli olup olmaması ve Exxen aboneliğinin ne kadar olacağı konusunda Acun Ilıcalı açıklama yapmıştı. Herkesin bütçesine uygun olacağını belirtmişti. Exxen, yayın hayatına başladığı ilk 1 hafta herkese ücretsiz olacak. Sonrasında makul bir fiyat ile abonelik almaları gerekecek. Exxen'in abonelik ücretinin kaç para olacağı henüz belli olmadı.