Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı bu hafta kim ne kadar puan aldı. 12 Ekim 2020 Pazartesi günü ilk gün puan durumları nedir? Gelinim Mutfakta Çeyrek altın kimin oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kazanan hangi gelin adayı oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı bu hafta kim ne kadar puan aldı. 12 Ekim 2020 Pazartesi günü ilk gün puan durumları nedir? Gelinim Mutfakta Çeyrek altın kimin oldu? Gelinim Mutfakta çeyrek altını kazanan hangi gelin adayı oldu? İşte ilk hafta puan durumu.



Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 Puan durumu!



Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 12 Ekim 2020 puan durumu merak ediliyor. Yayınlandığı her hafta rekorlar kıran Gelinim Mutfakta bu hafta damga vuran gelin ve kaynana kim olacak merak ediliyor. Bu haftanın ilk adayları 12 Ekim 2020 pazartesi bölümüyle yarıştılar. Peki Gelinim Mutfakta kim kazandı? Çeyrek altın kimin oldu?



Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü


Gelinim Mutfakta bu hafta Nurcan Dinçer ve Havva Dinçer katıldı. Programda adeta şampiyonlar ligi yaşanıyor. Programda Bu hafta Aysun Kuşatan, İlayda Doğan Arslan ve Zeynep Gökçe Kalyoncu ve Nurcan Dinçer yarıştı. Birbirindne ididalı gelin adayları programda söz ettirmek için kıyasıya yarıştı.



12 Ekim 2020 Gelinim Mutfakta Puan durumu!



Aysun Kuşatan kaç puan aldı?



İlayda Doğan Arslan kaç puan aldı?



Zeynep Gökçe Kalyoncu kaç puan aldı?



Nurcan Dinçer kaç puan aldı?



Çeyrek altın kimi oldu?



Gelinim Mutfakta yeni hafta nasıl başlarsa öyle gider denildiği üzere Zeynep Gökçe Kalyoncu puan durumu, Nurcan Dinçer puan duurmu, İlayda Doğan Arslan puan durumu ve Nurcan Dinçer puan durumu merak ediliyor. İlk olarak bu hafta 12 Ekim 2020 pazartesi Çeyrek altın kimin oldu sorusu yanıt bulacak.