Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'ya her hafta başı, pazartesi günü yeni gelin ve kaynana yarışmacı olarak dahil oluyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'ya bu hafta Dudu ve Nuray dahil oluyor.

Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü Pınar Deniz Ceylin’in Karakterine Büründü
Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'ya her hafta başı, pazartesi günü yeni gelin ve kaynana yarışmacı olarak dahil oluyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta'ya bu hafta Dudu ve Nuray dahil oluyor. Gelin olan Dudu ve kaynanası Nuray yarışmaya katıldı. Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasının bu hafta yarışmacıları merak edildi. 8 Mart Pazartesi günü Gelinim Mutfakta'ya gelen gelin Dudu ve kaynana Nuray merak ediliyor. Peki, yörük kızı olarak kendisini tanıtan 18 yaşındaki gelin Dudu kimdir? Gelinim Mutfakta Dudu kimdir?

Hafta içi Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile izleyicisi ile buluşan Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki yeni yarışmacıları belli oldu. Gelinim Mutfakta'ya 8 Mart Pazartesi günü katılan gelin Dudu ve kaynanası Nuray ise oldukça iddialı ve farklı bir giriş yaptı. Ellerinde adı Sakız olan kuzu ile stüdyoya gelen ve çok neşeli olan Dudu, Nuray ikilisini yarışmacılar ise kendisine rakip olarak gördü. 18 yaşında olan Dudu'nun yaşına laf eden diğer kaynana ve gelinler ise Dudu'dan cevabı aldı. Dudu'nun kıskançlıkları, eşinin eski nişanlısı ile programda oldukça fazla konuşulan konulardan oldu. Gelinim Mutfakta Dudu kimdir?



Gelinim Mutfakta Dudu Kimdir?

Gelinim Mutfakta adlı programa 8 Mart pazartesi katılan gelin Dudu, izleyenlerin dikkatini çekti. Yörük kızı olduğunu ve elinden her işin geldiğini söyleyen Dudu, kaynanası Nuray ile çok iyi anlaştığını söyledi. Kaynanası Nuray'ı öz annesi gibi gören ve adeta yakın arkadaş gibi olduklarını vurgulayan Dudu diğer yarışmacılara göre küçüktür. Gelinim Mutfakta Dudu 18 yaşındadır. Henüz yeni reşit olmuş olan Dudu yörük kızıdır. Evlilik öncesinde yaşadıklarını, yaşadığı sorunları anlatan Dudu hem yarışmacıları hem de Seda Sayan'ı şok ediyor. Eşiyle evlenmeden önce yaşadıklarını soğukkanlılık ile anlatan gelin Dudu ve hayat hikayesi epey karmaşık. Yaşı küçük olsa da iddialı olduğunu söyleyen ve elinden her işin geldiğini vurgulayan Dudu, rakiplerine kök söktüreceğe benziyor. Eşini, kaynanasını ve yemek yapmayı sevdiğini söyleyen Dudu vaadlerini gerçekleştirebilecek mi göreceğiz. Dudu kazanmayı ve birinci olmayı kafasına koymuş.